Vetrence
...believe in yourself! :)
Христов Столе Се Упатува Молба до тебе од сите навивачи на Кк Струмица Да пренесаш некој информација вечерва.:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро ќе дадам првични информации..само да знаете дека се што ќе напишам е во домен на преговори..
Значи деновиве ќе се разговата со Лукоил..најверојатно тие ќе се новиот спонзор на Струмица...Управниот одбор ќе биде нивни..а претседателот на клубот ќе биде стариот(иако синоќа понесе оставка)..Се шпекулира(договара)..со Мираковски, Кицулис, Гоцевски и повторно во тимот Хаџи-Василев..За понатамошни подетални или конечени инфрмации овие денови...
Колективна оставкаА кој поднесе оставка?панајот ли ? љочето останува ли ? заев? нешто поконкретно
Извини ама Златко Гоцевски има договор со Фени и за наредната сезона може да си замине само ако му го откупите договорот така да отпаѓа он од комбинација.:smir:
Абе ....не се прај мутав:pos2: :pos2: Ако е потпишал договор и за новата сезона шо ќе почне треба некој да му го откупе нели?О
Зш да отпага од комбинација? ако му понудат подобра понуда зошто да не дојде? кај вас дојде за 200 евра повеке зошто не би дошол тука за 250 на пример? :pos2:
Аха тоа е најголем проблем...Требало буџет од 500 000 евра...Па затоа се барат спонзори...А најверојатно Власос ќе биде нов тренер,тој ми рече дека сака да биде тренер но да има доволни финансии и да бидеме конкуренти у БИБЛ а не да не засрамуват...Тва ми го кажа..:wink:Еве уште неколку информации..Мината година на име буџет се потрошени 400.000(заокружено) евра...За ова година планираниот буџет е 500.000..со напомена оти ланскиот го проби планот за 80.000
Заборавив да кажам дека клубот е во преговри и со Власиос..
Е да де..се зборува за откуп на договорот..не за грабнување..на мома..Извини ама Златко Гоцевски има договор со Фени и за наредната сезона може да си замине само ако му го откупите договорот така да отпаѓа он од комбинација.:smir:
Шансите тој да биде тренер се големи оти нуди неколку интересни работи..спонзор кој оди со него и неколку часови со еден од најдобрите кошаркарски тренери во Европа..инаку неговиот учител...знаеш ли кој?Аха тоа е најголем проблем...Требало буџет од 500 000 евра...Па затоа се барат спонзори...А најверојатно Власос ќе биде нов тренер,тој ми рече дека сака да биде тренер но да има доволни финансии и да бидеме конкуренти у БИБЛ а не да не засрамуват...Тва ми го кажа..:wink: