Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Добра е песната........ арно си одговарат..

Ajde nekoj posle neka dade nekoi informacii vo vrska so godisnoto sobranie na Strumica. Koi se zaklucocite i sl.:smir:

Абе шо биде? Какви се првите информации после собранието? Има ли некој нови сознанија ?:smir:

Едно прашање до модераторот од Христов ....

Зошто е баниран прашува ?

Едно прашање до модераторот од Христов ....

Зошто е баниран прашува ?

Ако е нет-ком нека го исклуче адаптеро и пак нека го уклуче оти има динамичка ip адреса и на мене понекојпат така ми права

Ако е нет-ком нека го исклуче адаптеро и пак нека го уклуче оти има динамичка ip адреса и на мене понекојпат така ми права

Ја сум нет-ком досега такфо нешто не ми е правило ... или мора еднач да ме заеба ?

УПС - ја утнавме темата.

Фала за помошта...

П.С За тоа што се случувало денес на собранието ќе правиме утре муабет,сега ќе спијам многу сум изморен..........

Ја сум нет-ком досега такфо нешто не ми е правило ... или мора еднач да ме заеба ?

УПС - ја утнавме темата.

Абе ништо не те заебува само некој др е бил баниран шо е на нет-ком и оти имаме нии динамични IP адреси се менат мегу нас и само гасаш и уклучуваш поново право има нова IP адреса и караш муљката:helou:

sorry за оф топико

eeeeee ako ima nekoj informacija neka pise ...

Столе кажи нешто така информативно барем за пуповик латовик и бошњак.Ај пиши барем да знааме дали е арно или лошо.Позз.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom