Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Единствената логика која денес вреди се вика ПАРИ!

А има и една друга се вика ГОРДОСТ. Е саа зависи ако имаш гордост, парата нема да те навлече, ама Златко се продаде тама за 200 евра, зашо па пак да не се продаде ?:vozbud:

Кој и да дојде, ќе е добредојден само да покаже добра игра ... па ако сака нека биде и најомразен на цела планета ... спорт е тава а не војна бе луѓе ...

Не се секирајте бе луѓе ... не е така црно, посебно до мојот драг Христов еден апел: Не си ставај бе батенце на срце толко таа кошарка и не паничи толко. Оди опни некое пиво или водка, бркни мачоро у некоо слива и уживај ...

Кој и да дојде, ќе е добредојден само да покаже добра игра ... па ако сака нека биде и најомразен на цела планета ... спорт е тава а не војна бе луѓе ...

Не се секирајте бе луѓе ... не е така црно, посебно до мојот драг Христов еден апел: Не си ставај бе батенце на срце толко таа кошарка и не паничи толко. Оди опни некое пиво или водка, бркни мачоро у некоо слива и уживај ...

:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

da se najde sponzor dobar .. da se zemat kavalitetni igraci kako vo pogornite postovi so e napisano da imame tim za bibl ligata i za makedonskata liga da ja vratime titulata......

Чек саа на мене нешто не ми е јасно???
Кадија оште ли е тренер на Струмица? Во Вест пишуваше оти не бил веќе он оти го отпуштиле, а во мак.спорт прочитах оти оште е тренер

Maлечок е уште Хрситов да брка мачорот...нека игра баскет и по можност некоја цицка нека фате!

Znaci lazat da neli go cita ti soopstenieto od KK STRUMICA oti se ograduvat od tii informacii oti nema vrska i deka tek ke se razjasnat nogo raboti u vrska so strukturata na klubo

Добро ќе дадам првични информации..само да знаете дека се што ќе напишам е во домен на преговори..
Значи деновиве ќе се разговата со Лукоил..најверојатно тие ќе се новиот спонзор на Струмица...Управниот одбор ќе биде нивни..а претседателот на клубот ќе биде стариот(иако синоќа понесе оставка)..Се шпекулира(договара)..со Мираковски, Кицулис, Гоцевски и повторно во тимот Хаџи-Василев..За понатамошни подетални или конечени инфрмации овие денови...

Дај боже да успеат преговорите. Лукоил е доста сериозна компанија и финанскиски моќна, па сигурно ќе сака да направи тим со големи амбиции.

ај информирајте не како течат преговорите? Инаку за Лукоил сум запознат дека уште ланската сезона сакаше да влезе како спонзор во Струмица, само нешто излезе проблем со преговорите (барем така ме информираа)

Хах.. седи мирен бе. А гоцевски викате ви сакал да се врате во струмица? ке го прифатете ли на пример ако се врате? не предаде т.е си отиде минатата сезона и тоа во најголемиот конкурент за титулата? не би го сакале повекето јас мислам

Јас не го сакам Гоцевски во Струмица. ПРОДАДЕНАТА ДУША. со сета почит кон тоа што го направи за Струмица. ама со тоа шо ојде во најголемиот конкурент за 200 евра сето тоа за мене паѓа во вода.

еее Струмица одма ја демантира веста. на сајтот на КФМ и во Мак.Спорт наредниот ден пишуваше дека тоа во ВЕСТ немва врска. и дека Кадија е уште тренер и дека се задоволни од неговата работа. а и никој од кошаркарите не сее ојдел.

Абе точно е дека лажат ... Јас пред неколку месеци читав негде дека Робињо ќе оди во ЈУВЕНТУС ??? Не ми се веруваше ќе паднав у несвест пошто јас сум за ЈУВЕ !!1:pos2::pos2::pos2:

Нели кажаа дека менаџерката на Тоше Проески била испадена од Куќата ??? Се е лажа ... Сакаат само скандали да прават !

И не ми ги бришејте мислењата веќе :se_ molam

Не пијам ...Не сум пробал до сега а и нема да пробам...А за мачоро.....Незнам мош:pos2: :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom