Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Христов Столе Се Упатува Молба до тебе од сите навивачи на Кк Струмица Да пренесаш некој информација вечерва.:smir:

Абе да ве еем, стига со тиа информации. Шо ќе биде ќе биде да го еем.

Седи мирен бе ти :pos2:.Ме интерсират пуповик латовик и бошнак.ај бе столе кажи нешто барем да го ем...

Ostavejte detto be neli gleete spie izmoren e kasno e veke legna si pred 1 saat :).
Tasovski,Pupovic,Bogojo,Bosnjak,Grncarov,Sokolov da ostanat i super kje e drugite out na nijno mesto drugi :). Moja zelba e taka da bide.. saa nem da mi vikate ti lud li si... taj ke si ode taj nema.. jas si kazah kak sakam da e odgodina pa kolko ke se ostvare kje vidame :smir:.
PS: Latovic nekam da ostane da ima kak na sred sezona ke ne zaebe i ke ode u drug klub za poveke pari. Ko dojde Stratos u Strumica Latovic go molil da go zeme da igra u Grcija ama Stratos nekal da go zeme oti on ko bese trener Latovic go zaeba i ne dojde da igra za Strumica dojde drugata godina.. :):)

Добро ќе дадам првични информации..само да знаете дека се што ќе напишам е во домен на преговори..
Значи деновиве ќе се разговата со Лукоил..најверојатно тие ќе се новиот спонзор на Струмица...Управниот одбор ќе биде нивни..а претседателот на клубот ќе биде стариот(иако синоќа понесе оставка)..Се шпекулира(договара)..со Мираковски, Кицулис, Гоцевски и повторно во тимот Хаџи-Василев..За понатамошни подетални или конечени инфрмации овие денови...

Чера поднесоа оставка со солзи во очите го поднесов тоа но тоа е...Се бара нови спонзори...Тоа е точно ќе се разговара со Лукоил а ќе се разговара и со други...Да се надеваме деќа ќе најдеме спонзори зошто не ни се пише на арно...:(:(:(:(

А кој поднесе оставка?панајот ли ? љочето останува ли ? заев? нешто поконкретно

Добро ќе дадам првични информации..само да знаете дека се што ќе напишам е во домен на преговори..
Значи деновиве ќе се разговата со Лукоил..најверојатно тие ќе се новиот спонзор на Струмица...Управниот одбор ќе биде нивни..а претседателот на клубот ќе биде стариот(иако синоќа понесе оставка)..Се шпекулира(договара)..со Мираковски, Кицулис, Гоцевски и повторно во тимот Хаџи-Василев..За понатамошни подетални или конечени инфрмации овие денови...

Извини ама Златко Гоцевски има договор со Фени и за наредната сезона може да си замине само ако му го откупите договорот така да отпаѓа он од комбинација.:smir:

О
Извини ама Златко Гоцевски има договор со Фени и за наредната сезона може да си замине само ако му го откупите договорот така да отпаѓа он од комбинација.:smir:

Зш да отпага од комбинација? ако му понудат подобра понуда зошто да не дојде? кај вас дојде за 200 евра повеке зошто не би дошол тука за 250 на пример? :pos2:

О

Зш да отпага од комбинација? ако му понудат подобра понуда зошто да не дојде? кај вас дојде за 200 евра повеке зошто не би дошол тука за 250 на пример? :pos2:
Абе ....не се прај мутав:pos2: :pos2: Ако е потпишал договор и за новата сезона шо ќе почне треба некој да му го откупе нели?:tapp:

Хах.. седи мирен бе. А гоцевски викате ви сакал да се врате во струмица? ке го прифатете ли на пример ако се врате? не предаде т.е си отиде минатата сезона и тоа во најголемиот конкурент за титулата? не би го сакале повекето јас мислам

Еве уште неколку информации..Мината година на име буџет се потрошени 400.000(заокружено) евра...За ова година планираниот буџет е 500.000..со напомена оти ланскиот го проби планот за 80.000
Заборавив да кажам дека клубот е во преговри и со Власиос..

Еве уште неколку информации..Мината година на име буџет се потрошени 400.000(заокружено) евра...За ова година планираниот буџет е 500.000..со напомена оти ланскиот го проби планот за 80.000
Заборавив да кажам дека клубот е во преговри и со Власиос..
Аха тоа е најголем проблем...Требало буџет од 500 000 евра...Па затоа се барат спонзори...А најверојатно Власос ќе биде нов тренер,тој ми рече дека сака да биде тренер но да има доволни финансии и да бидеме конкуренти у БИБЛ а не да не засрамуват...Тва ми го кажа..:wink:

Е да де..се зборува за откуп на договорот..не за грабнување..на мома..

Аха тоа е најголем проблем...Требало буџет од 500 000 евра...Па затоа се барат спонзори...А најверојатно Власос ќе биде нов тренер,тој ми рече дека сака да биде тренер но да има доволни финансии и да бидеме конкуренти у БИБЛ а не да не засрамуват...Тва ми го кажа..:wink:
Шансите тој да биде тренер се големи оти нуди неколку интересни работи..спонзор кој оди со него и неколку часови со еден од најдобрите кошаркарски тренери во Европа..инаку неговиот учител...знаеш ли кој?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom