Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Е да де..се зборува за откуп на договорот..не за грабнување..на мома..

Шансите тој да биде тренер се големи оти нуди неколку интересни работи..спонзор кој оди со него и неколку часови со еден од најдобрите кошаркарски тренери во Европа..инаку неговиот учител...знаеш ли кој?
Е ај па да не знам:pos2: Zeljko Pavicevic:helou: :helou:

Е да де..се зборува за откуп на договорот..не за грабнување..на мома..

Шансите тој да биде тренер се големи оти нуди неколку интересни работи..спонзор кој оди со него и неколку часови со еден од најдобрите кошаркарски тренери во Европа..инаку неговиот учител...знаеш ли кој?

Е сварно не знам што сакаше да ми кажеш со ова со момата веруј.Инаку Гоцевски има договор со Кк Фени Индустри за натпреварувачка сезона 2008-2009 сигурно е воа што ти го кажувам а во спротивно ако го сакате да го ангажирате ќе платите соодветна оштета или пак ако тој самиот сака да дојде кај вас можеби сам ќе си го откупи договорот.:toe:

Е сварно не знам што сакаше да ми кажеш со ова со момата веруј.Инаку Гоцевски има договор со Кк Фени Индустри за натпреварувачка сезона 2008-2009 сигурно е воа што ти го кажувам а во спротивно ако го сакате да го ангажирате ќе платите соодветна оштета или пак ако тој самиот сака да дојде кај вас можеби сам ќе си го откупи договорот.:toe:
:tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: Па тоа ти го кажа и МАРКУС аууууу....:nesvest: :nesvest: :nesvest:

Со момата сака да ви каже дека нема да го грабаме, туку би откупиле договор, тоа што викаш ти со соодветна оштета.
А за учител на Власос...му бил овој човек...ако името ви значи нешто.

Со момата сака да ви каже дека нема да го грабаме, туку би откупиле договор, тоа што викаш ти со соодветна оштета.
А за учител на Власос...му бил овој човек...ако името ви значи нешто.
Јас пак знам дека му бил Зељко Павичевич....:toe:

Сеа најбитно е да се најде спонзор....Зошто не ни се пишува добр...:tapp:
Не се пише добро, не се пише добро...кога си запнал со тоа, аман веќе!
Не станува збор за распад, туку за МНОГУ ПАРА, поголем буџет од лани за да направиш поконкурентна екипа.

А за шо па даделе оставка и Љочето и Градоначалнико ? Ај грко нека си одаше еми саа и тии 2 ? еееее...

Сите си дале оствака, бидејќи ќе се формира нов УО.
Тоа се чисто правно - технички постапки.

Не се пише добро, не се пише добро...кога си запнал со тоа, аман веќе!
Не станува збор за распад, туку за МНОГУ ПАРА, поголем буџет од лани за да направиш поконкурентна екипа.
Па тоа ми е зборот не се нервирај право:pos2: ...Јас не сакам да имаме тим само да се каже дека играме БИБЛ и Фени да доаѓа овде во лигата и да не засрамува...Сакам да имаме тим конкурентен со кој ќе можеме да влезе на ФИНАЛ 4 во БИБЛ...Сакам да ја вратиме шампионската титула во Струмица !:helou:

Некој Грчки спонзор би требало што викате право со тренерот ке има и грчки спонзор.. :DD:

Некој Грчки спонзор би требало што викате право со тренерот ке има и грчки спонзор.. :DD:
Да да .. со Власиос би требало да дојде и спонзор од Грција(втор)..кој оди во пакет со него...Тоа се се калкулации сега за сега..сето тоа ќе имаме можност да го видиме како целина за неколку дена...зависи како ќе одат преговорите..

Mora da e lud ako saka da dojde pa u Strumica.. go nokautiraa na sred centar saa pak ke se vraka u Strumica pa i da si go otkupi dogovorot,a nie sme oste poludi ako go prifateme,sekoja utakmica mu skandirame Zlatko e peder a sega da igra u KK Strumica nema logika..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom