Mr.HyPNoTiC
UnTraceable Guest!
- Член од
- 13 ноември 2007
- Мислења
- 1.450
- Поени од реакции
- 239
Ej само да ги прашам на Лозарите дали гледаа што се дешава на центарот ? оти им оставиф линк да гледат !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас не се исплаших јас ке одаах и никој немаше да ме тепа ама ја Богојо го убеди на тато да не ме ПУШТЕТи па ти па шо си се исплашил толко требало да одеш.. јас бех и супер си поминах навивах за Струмица никој ништо не ми кажа!

Кој ке идат бе ти па.. они у Кавадарци мајале предмети по нијните играчи ќе ти идат у Струмица да ги гледат.. Ти ќе си одаш порано 1 саат најмалку ако сакаш да фатеш местоAbe aj poarno da ne idat,za nas ke nema mesto ne pa za nih...![]()

Ако не маја шишина у Кавадарци може да дојдеш ама ако си мајал поарно не иди![]()
Е братче сварно незнам што ќе му се случи на некој Кавдарчанец ако се излаже да дојде тука:pos2: , на мене Богојо не ми даде да одам оти Перо Антиќ му се јавувал и + некој другар од Кавадарци да не одат СТРУМИЧАНИ оти може лошо да си поминат...:uvo:

Кој ке идат бе ти па.. они у Кавадарци мајале предмети по нијните играчи ќе ти идат у Струмица да ги гледат.. Ти ќе си одаш порано 1 саат најмалку ако сакаш да фатеш место![]()

Слободно дојди и гледај кошарка..Струмица е цивилизирано место никој нема да те малтретира...дури и отворено да навиваш за Фени...И шо ако дојдам, ја не идам таму за нешто лошо, идам да гледам кошарка (ако дојдам), сеа може нема до скокам на секој поен на Фени ама сакам да ја изгледам у живо утакмицата, и така одамна неам дојдено у Струмица![]()
Можеби не мавале ама свиркале по нив укале.. наместо аплауз да им дадатУште еден мит извадивте, никој не маваше по нашите играчи, шишињата беа наменети за вашите играчи, а втората серија беше за судиите
Пак ќе кажам, нит сум мавал нит сум ги свиркал нашите играчи...

Ојдее ми 10 ден!eeeeeeeeee у сабота ќе се играааааааааааааааа
04.06.2008 :: Одлуката за шампионот одложена за сабота

Абе што се замарате со Кавадарчани гледате дека немаат 2 грама култура,до некни кога и зборев дека Миодраг е подбоар од нивниот Емил ми се смееа,а вчера му пееа оди си ЕМИЛ :nesvest: ...До вчера збореа го давале срцето за Фени и слично а вчера кога изгубија нивните играчи кога и беше најтешко наместо да и дадат аплауз и да ги расположат малку тие ги исвиркаа...Тоа е тоа јас како што паметам и кога изгубивме овде од Фени,им аплаудиравме,и кога изгубивме у Струмица од Мзт со на Тачи тројката пак им аплаудиравме за разлика од вас:helou: :helou:Можеби не мавале ама свиркале по нив укале.. наместо аплауз да им дадат![]()