SrRulz
Siempre Real Madrid
- Член од
- 8 декември 2007
- Мислења
- 4.845
- Поени од реакции
- 221
Финале без публика!? ПОАРНО ДА НЕ ГО ИГРАТ!Читам во спорт денеска дека во сабота ќе се игра без публика дефинитивно. некој да објасно ако сака.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Финале без публика!? ПОАРНО ДА НЕ ГО ИГРАТ!Читам во спорт денеска дека во сабота ќе се игра без публика дефинитивно. некој да објасно ако сака.
Фала за честитките..да навистина сеуште не е готово..ме плашат две работи..Честита победата но сеуште не е готово поздрав.:smir:
Ако добро ги читаше казните ќе видиш дека условно се заменува со парична казна од 60.000 денари..Нешто слично како мината година и казните по купот...Читам во спорт денеска дека во сабота ќе се игра без публика дефинитивно. некој да објасно ако сака.
Не верувам да е без публика затоа што казната беше платена вчера од 100 000 само за инцидентот:helou:Читам во спорт денеска дека во сабота ќе се игра без публика дефинитивно. некој да објасно ако сака.
Паричната казна за играње без публика е 60.000..читај внимателно..Вкупната казна е 100.00 плус личните казни на Дамир и ПанајотоЌе се игра со публика и не е казната 60 000 туку 163 000 денара, дефинитивно од сигурни извори.....
П.С. сношти ного јако си поминааме на славеенто.....
))И по 6 000 за Расистичко Навивање,и навредливо скандирање кон КФМ и судиите.Паричната казна за играње без публика е 60.000..читај внимателно..Вкупната казна е 100.00 плус личните казни на Дамир и Панајото
А за сношти..моментално аплоудирам клип од 12 минути..со салам камера..ми треба време ќе го постирам попосле да ја видете цела атмосфера...

Ако не маја шишина у Кавадарци може да дојдеш ама ако си мајал поарно не идиАј сеа сум со поладна глава од вчера и ќе ви ја честитам победата, браво за вашите играчи, таков кам-бек во на туѓ терен да се направи е стварно огромен подвиг... ама само да напоменам дека честитките се упатени само кон вистинските фанови на Струмица, они кои се логираат да провоцираат само после победи на Ср не ги вбројувам тука, и вие ги знаете кои се.
Уште нешто, да знајте дека уште не сме се откжале од титулата, барем некои од нас, се заврти работата комплетно у ваша корист ама јас уште се надевам, ај може и да дојдам во сабота.

Е братче сварно незнам што ќе му се случи на некој Кавдарчанец ако се излаже да дојде тука:pos2: , на мене Богојо не ми даде да одам оти Перо Антиќ му се јавувал и + некој другар од Кавадарци да не одат СТРУМИЧАНИ оти може лошо да си поминат...:uvo:Ај сеа сум со поладна глава од вчера и ќе ви ја честитам победата, браво за вашите играчи, таков кам-бек во на туѓ терен да се направи е стварно огромен подвиг... ама само да напоменам дека честитките се упатени само кон вистинските фанови на Струмица, они кои се логираат да провоцираат само после победи на Ср не ги вбројувам тука, и вие ги знаете кои се.
Уште нешто, да знајте дека уште не сме се откжале од титулата, барем некои од нас, се заврти работата комплетно у ваша корист ама јас уште се надевам, ај може и да дојдам во сабота.
Ти па ти па шо си се исплашил толко требало да одеш.. јас бех и супер си поминах навивах за Струмица никој ништо не ми кажа!Е братче сварно незнам што ќе му се случи на некој Кавдарчанец ако се излаже да дојде тука:pos2: , на мене Богојо не ми даде да одам оти Перо Антиќ му се јавувал и + некој другар од Кавадарци да не одат СТРУМИЧАНИ оти може лошо да си поминат...:uvo: