Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ја ви уште едно клипче аматерско.. колко да видате нешто оти се славеше :)

moj sovet: ne zaboravajte ima uste eden natprevar, a ekipite se izednaceni odnosno (pritisok ima i od strana na strumica poso se na domasen teren a nema popraven)

Mislam deka 80% od rabotata zavrsivme sosema zasluzeno se najdovme vo situacija samo da resavame a deneska so se slucuvase e prikazna sama po sebe pravdata konecno e zadovolena fala ti gospode gospod e golem odime na 2 TITULA zaedno a kavadarci uci kako se slavi kako se gleda sampionska ekipa kolku vredime ucete

moj sovet: ne zaboravajte ima uste eden natprevar, a ekipite se izednaceni odnosno (pritisok ima i od strana na strumica poso se na domasen teren a nema popraven)

Taka e potpolno se soglasuvam , sega se e vo nasi race mora da pobedime a vo slucaj na poraz nemozam ni da zamislam kako ke ni bide vo sekoj slucaj ke bide mnogu bolno i za nas a i za igracite da ne kazuvam , no veruvam vo ovaa ekipa i veruvam vo odbranata na sampionskata titula, na kraj kraj i go zasluzuvame toa.

шампиоооон е, шампиоооон е, шампион е СТРУМИЦА

лудница беше вај вечер низ градо, мош и порано отколку шо треба ама шо да се праа ко ни беше веќе скиснано и не се издружувааа сите несреќни порази, ама имало и за нас Господ

гледајќи вечерва шо се случуваше, незнам шо ќе биде ако победаме у петок ( за друго нејќам и да помислам)

Латович цар е човеко сите навивачки песни ги пееше заедно со Ајдуците,

ТИМБАТА - легенда струмичка, јајца има до колената, ама на крајо со двете слободни можеше да га испосере ама Латович му спаси кожата со офанзивниот скок

феноменоменално осечам се
шампионски осечам се

The Story Continue...

Toooooooo Strumicaa 2005....Im dokazavme na Feni koja e Strumica da ne se zasiluvat bas mnogu...

Samo edno da im kazam na navivacite na Feni!!!
Nie sme sekogas so igracite na Strumica 2005 i sekogas naviavame za niv i koga pobeduvat i koga gubat...a bese tolku prosto i glupavo od vasa strana sto na kraj sviravte po vasite igraci...c c c cSRAMOTAAA...
dojdejte vo Strumica pa ucete kako se naviva :D:D:D

:baeh::baeh::baeh::baeh:

Јас мислам дека би требало да тепаме у Струмица голема предност е домашен терен..играчите на Фени се у шок.. и публиката ги изненади на крајта ко почна да ука по них.. и дури предмети мајале по играчите..
Струмица е решена да освое втора титула го докажа тоа и у Кавадарци!
ПА СО ГОСПОД НАПРЕД КОН ВТОРА ТИТУЛА!!:yea:

Od mene mu bese poklon salot :) jas mu go dadov mojot mu go staviv na vratot slavese so nas gi peese pesnite so nas i frli nekoja paricka na gupksta muzika:) Sega im preporacuvam na Lozari da gledat sto e atmosvera vo petok a ne kako tie deneska se resava koj ke bide sampion bea nekade okolu 50 dusi toa ubavo se gledase bidejki gi dadoa nekolku pati od blisku. pozz do site i vo petok site zaedno da navivame i na kraj da ja proslavime odbaranata na samiponskata titula i ke kazam samo uste edno GOSPOD GLEDA :) pozz
Епа јас кога го кажував тоа Кавадарчани ме нарекуваа плачко и ред други работи,но сега излезе се на виделина ...2 Титулата,нема да ја изгубиме знам сега сите сме на облаци но понесени од АТМОСФЕРАТА,и според мене +ОДЛИЧНА Партија на ГРНЕ ќе бидеме шампиони:toe: :pos2:

Ај да ви дадам еден предлог .....

Да не летаме во облаци, зошто сеуште не се знае. Кога ќе биде титулата во наши раце е тогаш веќе ........

Лозари жалните па и га прекинааме славата ептен се разочараа од другата година мош и за Струмица ќе навиват не се знаа :pos::pos::pos:.
У петок ли ќе се игра утакмицата?

на ВИС кажаа пред малко, утакмицата се игра во сабота 19 часот, официјално.
и дадее видео материјал од вчера вечер, едно 15ина минути. тие шо не беа тама можеа да видат каква беше атмосферата. ај со среќа нека ни е и во сабота, па да се слава повеќе од вчера.

Честита победата но сеуште не е готово поздрав.:smir:

на ВИС кажаа пред малко, утакмицата се игра во сабота 19 часот, официјално.
и дадее видео материјал од вчера вечер, едно 15ина минути. тие шо не беа тама можеа да видат каква беше атмосферата. ај со среќа нека ни е и во сабота, па да се слава повеќе од вчера.
Да ама има една пречка,БОГОЈЧЕТО се АРМАСУВА:helou: :baeh:

А кој беше тој од вашите што го уапсија ? Зш видов лозар полицијата го вадеше надвор.

И фала за честитките.

А богојчето прво ќе га изиграа утакмицата на животот па после ќе се армасува.

Читам во спорт денеска дека во сабота ќе се игра без публика дефинитивно. некој да објасно ако сака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom