Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Мојата јавност..!?!?Атанасе избриши си го првиот дел од постот па ќе ти реплицирам...ака го почнуваш со провокаци само вакви одговри ќе добиваш..Плус реков што мислам натпреварот еден пост подолу....читај.

Мојата јавност..!?!?Атанасе избриши си го првиот дел од постот па ќе ти реплицирам...ака го почнуваш со провокаци само вакви одговри ќе добиваш..Плус реков што мислам натпреварот еден пост подолу....читај.

ne e provokacija.sakav da kazam deka sekogas ka moderator a kazuis vistinata i si objektiven.pa zatoa rekov da bidis i sega.ne me svakaj pogreska
:smir:

Добро бре Атанасе..на оваа мислев..
ogromno bravo za moite kavadarcani koi mirno si ja prifakaat pobedata i ne provociraat.strumicani treba da ucite od nas.
Разабра ли сега..
Kraen zaklucok strumica treba da raboti na fizickata podgotvenost.i koga ke nosi zasiluvana tie treba da bidat na nivo a ne kaa za dase ima igrac.sakale ili ne feni ima podobar sostav...:smir:
Јас веќе реков за ова..ама очигледно не си прочитал....Имавме пресинг по цел терен на 5 мин. пред крај за каква кондициона неподготвеност зборуваш..за играчкиот кадар...и вие имате грејачи за клупа ..секој тим ги има...Сепак сеуште не е готово..има уште....

Добро бре Атанасе..на оваа мислев..

Разабра ли сега..

Јас веќе реков за ова..ама очигледно не си прочитал....Имавме пресинг по цел терен на 5 мин. пред крај за каква кондициона неподготвеност зборуваш..за играчкиот кадар...и вие имате грејачи за клупа ..секој тим ги има...Сепак сеуште не е готово..има уште....

znam deka ne e gotovo.no dokolku sakate odbrana na titulata treba da ne pobedite dva pati na domasen teren a pritoa da ne zagubite niedna doma.

I edno prasanje so 3-4 pati go postavuvam i nikoj ne mi go odgovara:

Da ne imas informacija koga zaposnuva finalnata serija od plej off?Aj ako imas postiraj ja oti mi treba mnogu?

znam deka ne e gotovo.no dokolku sakate odbrana na titulata treba da ne pobedite dva pati na domasen teren a pritoa da ne zagubite niedna doma.

I edno prasanje so 3-4 pati go postavuvam i nikoj ne mi go odgovara:

Da ne imas informacija koga zaposnuva finalnata serija od plej off?Aj ako imas postiraj ja oti mi treba mnogu?
Еднаш Атанасе еднаш..број..1-0 Старт...1-1 Кавадарци, 2-1 Струмица, 2-2 Кавадарци, 3-2 Струмица, 3-3 Кавадарци, 4-3 Струмица. Ни треба една победа на домашен терен и сите победи дома.. Не е недостижно и онака екипите се изедначени....

Еднаш Атанасе еднаш..број..1-0 Старт...1-1 Кавадарци, 2-1 Струмица, 2-2 Кавадарци, 3-2 Струмица, 3-3 Кавадарци, 4-3 Струмица. Ни треба една победа на домашен терен и сите победи дома.. Не е недостижно и онака екипите се изедначени....

auu da greska sum u presmetkite.a za voa koga startuva finalnata serija nemi kaza?grev sum celo vreme prasuvam nikoj ne mi odgovara.

Мислам...ако добро паметам ,дека четврфиналето почнува сега во среда..Тоа не се однесува на Струмица и Фени..

abe ajduci zosto ne dojdovte????

Abe tip4e 4 dena po red za ova zboruvavme kade bese ti , vrati se edno 5,6 strani ponazad ke vidis zosto ne dojdovme no ajde pak ke kazam, ne dojdovme bidejki vasata uprava ne dozvoli da dojdeme a i plus toa vasata kavadarecka policija ne go potpisa odobrenieto deka ke ne pusti da vlezeme vo sala odnosno deka nema da bideme sopreni na sred pat i vrateni vo strumica.

Inaku sega vo narednite 2 nedeli odmaraat Strumica i Feni. gi cekaat pobednicite od Amak-Mzt odnosno Pelister-Fersped mislam deka ke igraat do 3 pobedi ili do 2 ne sum bas siguren.

Сакаш ли јас и ти да направиме еден компромис?

Ќе направиме вака..........Јас викам оти Струмица ке зема двојна титула, ти велиш Фени ќе го зема купот. Ако успее Фени да зема една титула оваа година јас лично ке ти се извинам на тебе тука во јавноста, и веќе нема да влезам на форумот, а ако победам јас ти ке си ја затнеш таа муцка лозару со тапија, за да не ти ја ставам тапијата во гз.

Не провоцири.

Јас го заборавив овој договор :pos2::pos2::pos2:...Не сакам ништо да провоцирам со ова, само те потсетуам, и ај ке те поштедам не барам ништо од ова...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom