Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сака да направа играјач од него, абе ај оште сум разочаран, ного топки изгуби Бошнјак.
Абе брат не се права играч со скршена рака и со гипс кажи речи до лактот. Тоа е сериозна повреда а Бошнак беше минимум 25 минути во игра.
Кога не му беше скршена раката немаше толку минутажа одколку што имаше денес. Знам дека е играл за Кадија во Црна гора, ама сега овој не треба да претерува да го форсира толку.
- За играта на Димче Тасевски незнам што да кажам освен еден збор...КАТАСТРОФА. Ниту една тројка не погоди, а и слаб беше во одбраната.
Дарко Соколов ...Просечен натпревар, украде 2-3 топки ама не беше во неговиот препознатлив стил.
Тимче Богоев ... Бетер од Тасевски. И мислам дека сите лични што ги промаши беа пресудни за овој натпревар .....
Дамир Латович ... ЅВЕРИШТЕ ! Само он беше на највисоко можно ниво, и во првиот дел се што мавна кон кошот се влезе. Едноставно Латович е заслужен за тоа што не изгубивме со голема разлика.
Милан Пупович ... Добар беше Пупето, добро се снаоѓаше под кошот, и имаше некои украдени топки така да добар солиден беше.
Тони Грнчаров ... Не ми остави некој посебен впечаток, слабо нешто ми одигра во одбраната.
Крстевски ... Иако не одигра многу солиден беше, барем требаше да има поголема минутажа од Бошнаќ.
Тоа е тоа, изгубивме но тоа не значи ништо. Продолжуваме понатаму.
брат, бошнјак изиграја 11 минути (така пише на страната на КФМ) исто и Крстевски, а направи повеќе грешки од него.
Е сега за Болдираново, Пуповиќ може и многу подобро, мислам дека на Кол му се оставаше многу слободен простор.
А Грнчаров, поразочарувачки не сум го видел, не само во одбрана, абе и напад катастрофа. Кога ги читав постовите дека ќе си оди од Струмица, си викам еее абе шо ќе праваме, некој квалитетни играчи ќе си одат, ама после тоа денес, ааа нека си оди, не е на исто ниво што беше како лани, или кога играше за Осигурување.
Се на се,не е до тренерот, треба играчите малку да се симнат на земја.
Јебига шо биде биде веќе не можаме ниа ништо да направаме, освен со повеќе акл наредната утакмица.
Е сега за Богоев прочитав понадоле кога ги маваше слободните, абе врска да се нема се некој такви топки параболи ги мава од високо и кога промаши последната баш клучната срцето ми се скина, али јебига то е то.
Шо се занесува тренеро толко ќе го пушта Крстовски да играа Крстовски врска нема,и тај Бошњак и така е ного јак па и повреден го пушта да играа цццц.Ако не ја освојат титулата Струмица ништо не прават треба да се врати тој грчкиот тренер (Стратус мислам дека се викаше).
Тама се игреПрвата утакмица у плејофо ко ќе играме со Фени там ли се игра или тука?
Првата утакмица у плејофо ко ќе играме со Фени там ли се игра или тука?
i kako i da e vo eventualno finale Strumica-Feni , Feni ke padne barem ednas na domasen teren , ednostavno mora. pozz