Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мојата јавност..!?!?Атанасе избриши си го првиот дел од постот па ќе ти реплицирам...ака го почнуваш со провокаци само вакви одговри ќе добиваш..Плус реков што мислам натпреварот еден пост подолу....читај.
Разабра ли сега..ogromno bravo za moite kavadarcani koi mirno si ja prifakaat pobedata i ne provociraat.strumicani treba da ucite od nas.
Јас веќе реков за ова..ама очигледно не си прочитал....Имавме пресинг по цел терен на 5 мин. пред крај за каква кондициона неподготвеност зборуваш..за играчкиот кадар...и вие имате грејачи за клупа ..секој тим ги има...Сепак сеуште не е готово..има уште....Kraen zaklucok strumica treba da raboti na fizickata podgotvenost.i koga ke nosi zasiluvana tie treba da bidat na nivo a ne kaa za dase ima igrac.sakale ili ne feni ima podobar sostav...:smir:
Добро бре Атанасе..на оваа мислев..
Разабра ли сега..
Јас веќе реков за ова..ама очигледно не си прочитал....Имавме пресинг по цел терен на 5 мин. пред крај за каква кондициона неподготвеност зборуваш..за играчкиот кадар...и вие имате грејачи за клупа ..секој тим ги има...Сепак сеуште не е готово..има уште....
Еднаш Атанасе еднаш..број..1-0 Старт...1-1 Кавадарци, 2-1 Струмица, 2-2 Кавадарци, 3-2 Струмица, 3-3 Кавадарци, 4-3 Струмица. Ни треба една победа на домашен терен и сите победи дома.. Не е недостижно и онака екипите се изедначени....znam deka ne e gotovo.no dokolku sakate odbrana na titulata treba da ne pobedite dva pati na domasen teren a pritoa da ne zagubite niedna doma.
I edno prasanje so 3-4 pati go postavuvam i nikoj ne mi go odgovara:
Da ne imas informacija koga zaposnuva finalnata serija od plej off?Aj ako imas postiraj ja oti mi treba mnogu?
Еднаш Атанасе еднаш..број..1-0 Старт...1-1 Кавадарци, 2-1 Струмица, 2-2 Кавадарци, 3-2 Струмица, 3-3 Кавадарци, 4-3 Струмица. Ни треба една победа на домашен терен и сите победи дома.. Не е недостижно и онака екипите се изедначени....
Нешто меѓу среда и сабота се двоумев...Само знам дека нема одмор..Cetvrtfinaleto pocnuva vo sabota
abe ajduci zosto ne dojdovte????
pa finaleto pocnuva od koga ke zavrsi cetvrtfinaleto i polufinaletoa finaleto nikoj li neznae koga pocnuva
Сакаш ли јас и ти да направиме еден компромис?
Ќе направиме вака..........Јас викам оти Струмица ке зема двојна титула, ти велиш Фени ќе го зема купот. Ако успее Фени да зема една титула оваа година јас лично ке ти се извинам на тебе тука во јавноста, и веќе нема да влезам на форумот, а ако победам јас ти ке си ја затнеш таа муцка лозару со тапија, за да не ти ја ставам тапијата во гз.
Не провоцири.