Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Добро вие какви навивачи сте? Немате никаква песна, немате ништо со што можевте да ни се спротиставивте, ве преболе фактот дека ве победуваме во навивање првите 2 четвртини, за да на полувреме се испровоцирате, и со помош на обезбедувањето успеавте да ни го украдете знамето кое немавме никаква можност да го штитеме.
хахахахаха ти ли бе "музички композитор" на Лозари имаш повеже песни од нас, абе оди нани бе :pos2:, сватете дека сте последни во Македонија во навивање.

strumicani
jave te se u mtv i zemete a snimkata.i viite na naa pesnata kaa ajducite se zavrteni so grb sprema terenot.samo vistinskite ajduci se zavrteni.pa taka i samite ce uverite deka ne ste povece od 100-120luge...

1 pesna:slusaj vamu dobro znaj nie sme LOZARI od TIKVESKI kraj.....
2 pesna:igraj feni ti igraj pobedi sega ce peeeme a posle ce slavime oooooooooooooooooooooo oooooo ooooooooooooo FENI SAMPION
3 pesna:igraj feni ti zanas pobedi peam na cel glas igraj ti za nas i da piiieme i da peee e me samo STRUMICA DA A EBIME.
4 pesna:TRUBATA TRUBI SALATA GORI EBISE STRUMICA KAVADARCI SE SAMPIONI.
IMA USTE USTE NE GI OTKRIVA CE GI SLUSNITE ZA KUPOT
болдираните не се ваши, а за другите незнам.

a za kupot ce napnite 7 avtobusi ako gi zemite sovas vasite amaterski igraci,glupata policija,celo obezbeduvanje da ve obezbedue(ke ima zosto),zemite go i gradona4alnikot i pretsedatelot(promakedonsko orientiran grk).uspat semete gi i negotin4ani...ali ce imate samo 50 mesta u jasmin.kako znaite soberitese i stesnite se...cosot ne vi bega zavas e

Пустите Лозари, огорчени од големиот пораз кои го доживееа денеска во Струмица иво утакмица и во навивање, се понашаат како спобудалени и сега две недели ќе кројат тешки планови, чудо невидено. Само закани и критики упатуват, баш би сакал да направите еден инцидент на купот, па да ве казнат и вашиот град поради лоша организација, и вашиот смотан клуб, кои заслужи да биде казнет уште поодамна (утакмицата со Вардар, спорните последни секунди од натпреварот, судењето во ваша корист на натпреварот во Битола со Пелистер). џабе ви беа денеска судии и толку фрлање пари во КФМ кога со 8 играчи не успеавте да победите. ај одејте парите да ги терате на зад.
Абе ајде бегајте три чисти немате у главате вие сте скроиле план за нас, со 64 навивачи од кои 21 осмооделенеци може само лозје да кроите.

Ej чера ако забележавте и тој Сликарот отиде да се тепа со судииите ... но за жал полицијата го сопре ...

a za kupot ce napnite 7 avtobusi ako gi zemite sovas vasite amaterski igraci,glupata policija,celo obezbeduvanje da ve obezbedue(ke ima zosto),zemite go i gradona4alnikot i pretsedatelot(promakedonsko orientiran grk).uspat semete gi i negotin4ani...ali ce imate samo 50 mesta u jasmin.kako znaite soberitese i stesnite se...cosot ne vi bega zavas e

ХАХАХА епа толку ви е салата :kesa::kesa::kesa: ... кога ке дојдеме ние цела ке ја зафатиме... а не ни требат неготинчани(сељаци после вас) ... :pos2::pos2:
И викаш никој нема да ве сопре и градоначалникот и другите тама ... леле ај да видам кога ке дојдеме што ке направите ... Или само на зборови ... Имафте срека уште еднаш ке кажам што Врешката можеше да го убие вашиот газда ... А вие кога ке имате градоначалник како нашиот ... тогаш ми јавете ...:helou:

Како што рече Струмикс ми остана сувенир од синоќешниот натревар од транспарентот на Фени ..па го еве го како позадина во денешените најнови вести...
kk-strumica.jpg

Да не каже Струмикс дека не си ги исполнувам ветувањата...

Што се однесува до самиот натпревар...Ја сакавме победата повеќе од Фени..иако имаат предност на центарската позиција, сепак...Латовиќ..човекот е лав..30 поени со дабл-дабл ефект...
Судиите катастрофа..посебно овој анонимусот Павлов..не ми е јасно на кое компјутерско извлекување го нашле човекот...овој иде во WC по директива а камо ли на судење...
За Лозари што да кажам си навиваа луѓето ама една песна беше смешна...Едно име имаме во душата го носиме....
Што беше тоа бре Гоце фест 2008...

Што се однесува до самиот натпревар...Ја сакавме победата повеќе од Фени..иако имаат предност на центарската позиција, сепак...Латовиќ..човекот е лав..30 поени со дабл-дабл ефект...
Судиите катастрофа..посебно овој анонимусот Павлов..не ми е јасно на кое компјутерско извлекување го нашле човекот...овој иде во WC по директива а камо ли на судење...
За Лозари што да кажам си навиваа луѓето ама една песна беше смешна...Едно име имаме во душата го носиме....
Што беше тоа бре Гоце фест 2008...
neznam kako ja peele pesnata ama "EDNO IME IMAME VO DUSAVA GO NOSIME" je peeme i nie i cpg i komitite koga se raboti samo za MAKEDONIJA. a ako lozari si ja prerabotile alalda im e

pa uste koga panajotis bese na klupata se znaese deka ce izgubime. sea za kupot ce viknime 2 lozari nad loza so ce go pcuat panajotis,2 pozadi na strumica klupata da gi pcuat igracite i na krajot kako slag na tortata iame eden dogovor so obezbeduvanjeto za kupot taka da poarno da ne idite

dobro be isplasiime se aj nema da dojdame :D:D:D abe idame 7avtobusi kakvo obez... mos nesto ke se sluci a verojatno da , mos ke jadame kotek od obez..... ama mos ... emi vi nema li da dojdate pak u strumica emi togaj :D

neznam kako ja peele pesnata ama "EDNO IME IMAME VO DUSAVA GO NOSIME" je peeme i nie i cpg i komitite koga se raboti samo za MAKEDONIJA. a ako lozari si ja prerabotile alalda im e
Барем јас колку што ги чув..не беше преработена, ама на првенствен натпревар да пееш вакви песни...недостаток на репертоар најверојатно..плус гледам си присвоиле песни кои овде во Струмица се пеат уште пред 15-16 години..кога Ајдуци одеа на фудбалски натеревари...али клон си е клон...

bor4e sine se gleda deka si nekoj nov ama dobro de nema problem dali ce si zaminete celi od kavadarci avtobusite ce vi gi zapalime

bor4e sine se gleda deka si nekoj nov ama dobro de nema problem dali ce si zaminete celi od kavadarci avtobusite ce vi gi zapalime
Аман бе пиромани насилници...оцаубици и сецикесе...а сепак само 15 години..или Bor4e сo 16...ццц..Дај не трабуњај...и двајцата немате право да бидете надвор после 12 без родители а тука ми продавате муда за бубрези...

dobro be isplasiime se aj nema da dojdame :D:D:D abe idame 7avtobusi kakvo obez... mos nesto ke se sluci a verojatno da , mos ke jadame kotek od obez..... ama mos ... emi vi nema li da dojdate pak u strumica emi togaj :D
7 avtobusi? jas ne vidov povece od 100 ajduci vcera.toa so obicnite gledaci navivat i vikat strumica ne se toa ajduci.a ako sakate i 77 avtobusi dojdite pak nema zivi da si zaminete.a marcus zosto ne kazes deka peevte ooooooooooo oooooooooooooooooo napred strumica.taa pesna kolku sto sum informiran e na family aerodrom ne na ajduci cuskovo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom