Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Имаме 1 нова песна што ја вежбавме во текот на цела утакмица па затоа не ја пеевме убаво затоа што сеуште не ја знаат сите.

2 песна - Играј Струмица тиии, играј и победииии, сега ќе пееме, после ќе славимеее алеее але алееее..

3 песна - Едноо име имамеее во душава го носиииме за тебе живоот да вамее напред СТРУМИЦААА !

4 песна - Парарам пам пам парарам пам пам парарам пам пам НАПРЕД СТРУУМИЦА, парарам пам пам.....

5 песна - Ајдуции знамее на север веат, и песни пеат и песни пеат, знамето наше во две бои зелено бело гордо стоии, але але....

Има и уште многу ама ме мрзи да пишам.

Дај да го видам вашиот репертоар ФЕНИ ФЕНИ !:pos2:
taa e nasa pesna jasno

Првата,третата и петата не ги слушнав, додека втората и четвртата по малце. А незнам зошто уште не можете да се помирете со фактот дека постојано јасно и гласно навивавме и се слушавме низ цела сала. А вие од време на време кажавте нешто.... и вашето знаме ке горе а не да биде искинато кога ке дојдите тука....

И дали ке бидете радосни, затоа што се надвикавте?
Изгубивте нели? - Па сега радувајте се на навивањето, само тоа ке ви остане.

ejj kakva vecer..ova ke se pamni cel zivot.....i da izgubevme vecerva pak ke slavev...abe lozari kaj vi e TRANSPARENTOT....ve zgazivme ej.....najgolem sram za edna navivacka grupa e da go izgubi znameto...LOL si go izele 2 cajkani....imavte sreka sto pobedi strumica i vreskata koga ne dojde do vas....20 dusi obezbeduvanje go drzea..ve poseraa!!!!!!!!!!

Еееееееееееј престанете веке...Ако имате некој коментар за утакмицата добро,а не само се провоцирате,еве така Лозари беа во солиден број,Ајдуците беа 10-15 повеке од нив...Но ја имавме целата сала,и + Врешката,бевме подобри во навивањнето,имавте помош од судиите,нема веза..Победивме и друго не ни треба да ни биде важно,за знамето и на мене ми бесе убаво кога ви го зедоа,знам како ви е сега...Ама тоа е тоа,помирете се со поразот...

хаха... СИТЕ ЗА 20 МИНУТИ НА ЈУТУБЕ ДА ГО ВИДИТЕ ЗНАМЕТО НА ЛОЗАРИ НА ПАРЧИЊА И НАВИВАЊЕТО НА АЈДУЦИ!

1 pesna:slusaj vamu dobro znaj nie sme LOZARI od TIKVESKI kraj.....
2 pesna:igraj feni ti igraj pobedi sega ce peeeme a posle ce slavime oooooooooooooooooooooo oooooo ooooooooooooo FENI SAMPION
3 pesna:igraj feni ti zanas pobedi peam na cel glas igraj ti za nas i da piiieme i da peee e me samo STRUMICA DA A EBIME.
4 pesna:TRUBATA TRUBI SALATA GORI EBISE STRUMICA KAVADARCI SE SAMPIONI.
IMA USTE USTE NE GI OTKRIVA CE GI SLUSNITE ZA KUPOT

taa e nasa pesna jasno

и викаш ваша песна ??? Колку години е историјата на ЛОЗАРИТЕ ???

како прво кога ја измислифте да биде ваша ??? или само на збор ... да се каже дека имате песни ... не вреди :nenene:

1 pesna:slusaj vamu dobro znaj nie sme LOZARI od TIKVESKI kraj.....
2 pesna:igraj feni ti igraj pobedi sega ce peeeme a posle ce slavime oooooooooooooooooooooo oooooo ooooooooooooo FENI SAMPION
3 pesna:igraj feni ti zanas pobedi peam na cel glas igraj ti za nas i da piiieme i da peee e me samo STRUMICA DA A EBIME.
4 pesna:TRUBATA TRUBI SALATA GORI EBISE STRUMICA KAVADARCI SE SAMPIONI.
IMA USTE USTE NE GI OTKRIVA CE GI SLUSNITE ZA KUPOT

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Иначе тешко да слушнеме нешто, денес ве убивме во секој смисол, и навивање и на терен. ТРАЈТЕ СЕГА !

Еееееееееееј престанете веке...Ако имате некој коментар за утакмицата добро,а не само се провоцирате,еве така Лозари беа во солиден број,Ајдуците беа 10-15 повеке од нив...Но ја имавме целата сала,и + Врешката,бевме подобри во навивањнето,имавте помош од судиите,нема веза..Победивме и друго не ни треба да ни биде важно,за знамето и на мене ми бесе убаво кога ви го зедоа,знам како ви е сега...Ама тоа е тоа,помирете се со поразот...

Од кога го прочитав постот постојано се крстам со лева рака. Ауууууууу и вакво ли нешто имало.. Вие цела сала ли ја сметате за ајдуци?

Taa pesna e izmislena uste pre edna 10 god finale ferspet-ORKA samo namesto Strumica se vikase Skopje

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Иначе тешко да слушнеме нешто, денес ве убивме во секој смисол, и навивање и на терен. ТРАЈТЕ СЕГА !

овааа првата е 1 000 000 посто струмичка песна ...

Од кога го прочитав постот постојано се крстам со лева рака. Ауууууууу и вакво ли нешто имало.. Вие цела сала ли ја сметате за ајдуци?

Момче, Лозари беа 60-70 души, а Ајдуци беа 250 -300 ве убивме во секој поглед. А плус кога стана цела сала тоа беше многу јако.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom