V
Viktoranius
Гостин
Ok,ok ajde neka e kako sto ke kazes ti no Strumica ke go osvoi i kupot ovaa godina a i +prvenstvoto.
Е, неее !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ok,ok ajde neka e kako sto ke kazes ti no Strumica ke go osvoi i kupot ovaa godina a i +prvenstvoto.
Izgleda?Ke vidime za toa.decki vaa godina feni izgleda sampion ce bide
decki vaa godina feni izgleda sampion ce bide
ke bude koga ke si vidam tiloизгледа и ке биде има разлика как шо знам јас
Ајде да ја разбиеме оваа монотонија со една нормална вест...кошаркарска...
Боби Хаџивасилев во Пелистер.....ова е скоро конечно(ама да почекаме до крај)....инаку требаше да потпише за Амак СП...ама каков ментален е, ни неговиот личен менаџер не го сака во својата екипа....
А, да заборавив Среќни празници..
Мора да сме чујале од исто место.....И јас тка чујах ама нели не е сигурно.... :boks:
decki vaa godina ste povece oslabnati.si zaminaa hadzivasilev,kiculis,sofatidis,cimpliarids a dojdoa tasovski i latovic(od poarnite igraci)
Ајде да ја разбиеме оваа монотонија со една нормална вест...кошаркарска...
Боби Хаџивасилев во Пелистер.....ова е скоро конечно(ама да почекаме до крај)....инаку требаше да потпише за Амак СП...ама каков ментален е, ни неговиот личен менаџер не го сака во својата екипа....
А, да заборавив Среќни празници..
се плашам дека се точни гласините за неговата поврзаност со најголемото зло на денешницата