Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Сите остануваат освен Ненад Делиќ кој по последната утакмица со СОКОЛИ си замина дефинитивно за Хрвтаска. Со претходен договор со тренерот најверојатно, пошто си замина Делиќ, ќе се бара некоја алтернатива на позиција 4-5 како втора замена за Пуповиќ и Латовиќ. Но се зависи од квалитетот и цената на понудените играчи пошто нема да се зима по секоја цена колку да попунат место, значи сепак ке треба да вреди. Ама има време уште 10 дена ... па ќе видиме.

BTW .
.. На сите на форумот нека им е среќна Новата Година, убав помин, квалитетно начукување и оште поквалитетно трезнење ...
Ај 2008 нека ни донесе поквалитетна кошарка и да даде Господ Струмица пак да ја добие титулата а оваа година и Купот
:)

BTW .
.. На сите на форумот нека им е среќна Новата Година, убав помин, квалитетно начукување и оште поквалитетно трезнење ...
Ај 2008 нека ни донесе поквалитетна кошарка и да даде Господ Струмица пак да ја добие титулата а оваа година и Купот
:)
Fala,i jas se nadevam na toa.
Strumica ke nosi maksimum 2-3 igraci a moze i samo eden,zavisi od cenata i kvalitetite na igracite.

Ajde ajde i ajducite da gi vidime vo sto pogolem broj.Site napreduvaat a CPB stoi vo mesto se zavisi od toa dali gazda sterjo ima namera da go odvrze keseto i da smeni nekoi raboti vo klubot.Valjda i nie konecno ke se vratime vo park :)

Среќни празници, многу среќа во 2008 здравје, љубов и се што сакате да ви се исполни. И со помалку кавги на подфорумот.
и Да даде Господ КК Струмица да ја задржи титулата во СТРУМИЦА, а ако може и купот да го донесе овде.

I na vas od Strumica vi pozeluvame SREKNA NOVA GODINA I SREKNI PRAZNICI-od clenovite na CPB

a za toa so titulata...hahaha aj da ne pocnuvame.pozdrav :)

Najrelano vie imate pogolema sansa za titulata no mislam deka ekipata na Rabotnicki i igrata sto ja pokazuva istata ne e tolku losa i mislam deka ima kapaciteti za titula.Sepak ne zaboravaj deka FENI gi vodevme ama simic nesto se povredi i ne pobedia taka da ne im bese mng lesno.Ako se donesat 2ca kvalitetni igraci mislam deka ke bidat skoro na isto nivo :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom