Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Шо трескате само глупости... Има уште сите екипи да одиграат меѓу себе уште по 2 пати, a Фени да киксне на еден натпревар , а Струмица да победи и еве ти изедначување на бодовите. Него дај кажете што новости има околу клубот...

Ајде да ја разбиеме оваа монотонија со една нормална вест...кошаркарска...
Боби Хаџивасилев во Пелистер.....ова е скоро конечно(ама да почекаме до крај)....инаку требаше да потпише за Амак СП...ама каков ментален е, ни неговиот личен менаџер не го сака во својата екипа....
А, да заборавив Среќни празници..

Боби Хаџивасилев во Пелистер.....ова е скоро конечно(ама да почекаме до крај)....инаку требаше да потпише за Амак СП...ама каков ментален е, ни неговиот личен менаџер не го сака во својата екипа....

И јас тка чујах ама нели не е сигурно.... :boks:

Eve proctitete 50-60 strani nazad rekov deka so Joco nema da zagubime ni edna utakmica do deka da dojde Finaleto a vo nego ke sme sigurno procitete.I toa ke se sluci.

decki vaa godina ste povece oslabnati.si zaminaa hadzivasilev,kiculis,sofatidis,cimpliarids a dojdoa tasovski i latovic(od poarnite igraci)

decki vaa godina ste povece oslabnati.si zaminaa hadzivasilev,kiculis,sofatidis,cimpliarids a dojdoa tasovski i latovic(od poarnite igraci)

Sto im fali na Pupovic be i na Darko Sokolov, i Bosnjak moze da se vbroi tuka, ama spored mene pomala minutaza dobiva, da ima poveke vreme za dokazuvanje ke bide eden od najdobrite. Ne treskaj nesto tuku taka.

се плашам дека се точни гласините за неговата поврзаност со најголемото зло на денешницата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom