Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Jas znam novosti no nemam namera ni po PP,a najmalku da postiram ovde.

И што сакаше да кажеш со постот? Дека само ти ги ЗНАЕШ новостите? Не ги кажуваш дека ќе ти се смеат, како што напоменуваше во некој од претходните постови?

Па и да не ги кажеш ти сигурно маркус, струмикс или некој сосема трет ги има тие информации, па тој ќе ги сподели со нас и така да секако ќе ги добиеме информациите.

Pa vo nikoj slucaj ne sakam da kazam deka znam najmnogu od site StrmMiks ima 15 godini poveke od mene,Marcus neznam kolku ima no sekako deka ima poveke od mene i ne negiram znaat poveke od mene za klubot,na za toa jas sto ke go kazam mi se smeet i me pravat budala.

Не те прави никој будала, Бог да чува!
Работава е што твоите извори се некоја втора рака, а секогаш понешто се филува, се додава или одзема...
Исто така, понекогаш пишуваш шпекулации кои си ги слушнал, а ти биле презентирани како готова работа.
Понекогаш и треба да преќутиш некои работи, се додека не се потврдат, но искуството кое доаѓа со годините ќе те научи на тоа.
Ти текнува дека Соколов веќе го „испрати“ во Работнички?
Тоа е муабетов кој сите се обидуваме да ти го кажеме.

Pa vo nekoj prethoden post,ja priznav greskata i se izviniv na site.I vetuvam deka toa nema da se potvtori.I edno prasanje koj ke bide moderator ?

И што сакаше да кажеш со постот? Дека само ти ги ЗНАЕШ новостите? Не ги кажуваш дека ќе ти се смеат, како што напоменуваше во некој од претходните постови?

Па и да не ги кажеш ти сигурно маркус, струмикс или некој сосема трет ги има тие информации, па тој ќе ги сподели со нас и така да секако ќе ги добиеме информациите.
Eve StrumMiks A1TEAM:Ne gi kazuvas deka ke ti se smeat.Me pravat budala,a 70% od niv mi prakat PP i me prasuvaat koj se novostite.

Ne ni sakam da bidam.Kaj mozam jas da se spravam :pos2: Ke me ispotepaat,a ti veke ne si toa mi e najmilo od se:pos2: :pos2:

Значи Соколов останува , делич си оди , ке видаме кој ке земат сега .

Значи Соколов останува , делич си оди , ке видаме кој ке земат сега .

Значи Соколов остана, фала богу. Делич и без тоа беше дрво. А што биде со Латович?

И кој има некои сигурни информации за нови засилувања нека пише.:wink:

Значи Соколов остана, фала богу. Делич и без тоа беше дрво. А што биде со Латович?

И кој има некои сигурни информации за нови засилувања нека пише.:wink:
Стварно кај (сте) го нашле тој Делич најголемо дрво ви беше? Добро шо сте го избркале.

Latovic ne odi nikade ostanuva ovde,site mislevme deka i toj e kako Delic no poleka site go menuvavme mislenjeto:pos2: .Darko ostanuva.

Латович е најдобар скокач во лигата не треба да го пуштаме него...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom