Radical Boy
Говнојадец
Преку ПП се организиравте 70 луѓе за да склопите едно вакво текстче за мене....Не знаев дека толку ми рипнала цената...Ви благодарам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Преку ПП се организиравте 70 луѓе за да склопите едно вакво текстче за мене....Не знаев дека толку ми рипнала цената...Ви благодарам
А бе шо се објаснуваш. Кажи не фати и готово, НЕ ЗАБОРАВАЈ КОЈ Е НАЈ!Рече ФАЛА ЗА ПОДРШКИТЕ ПРЕКУ ПП а не дека се договарале преку пп што да ти пишат.
Ама ти реков и претходно, многу си ограничен за да разбереш.
Рече ФАЛА ЗА ПОДРШКИТЕ ПРЕКУ ПП а не дека се договарале преку пп што да ти пишат.
Ама ти реков и претходно, многу си ограничен за да разбереш.
А ти бе мој таен обожавателу, човек што на 50 луѓе бараш мој МСН и мое име, ти што толку се пуваш јавно...ти најде да ми кажуваш за ограниченост...се виде колкава е ограниченоста твоја на Глобтротерс вчера, среќа те спасија модераторите ти ги избришаа постовите каде што се побиваш сам себе.
И која подршка бе, сте се организирале вие малограѓанштината пошто видовте неможете да ми се фатите на малото прсте, па пшонавте тајно да се организирате за да склопите еден текст што мислевте дека ке ме погоди, ме погоди во мадињата, зашто само тие ме заболеа од текстот
Брат ти викам не се нервирај, нај другарски ти го пишав тексто, извини ако те повреди ама нај искрен од срце беше. Извини пак. Да знаеш зад грб што ти мислат.А ти бе мој таен обожавателу, човек што на 50 луѓе бараш мој МСН и мое име, ти што толку се пуваш јавно...ти најде да ми кажуваш за ограниченост...се виде колкава е ограниченоста твоја на Глобтротерс вчера, среќа те спасија модераторите ти ги избришаа постовите каде што се побиваш сам себе.
И која подршка бе, сте се организирале вие малограѓанштината пошто видовте неможете да ми се фатите на малото прсте, па пшонавте тајно да се организирате за да склопите еден текст што мислевте дека ке ме погоди, ме погоди во мадињата, зашто само тие ме заболеа од текстот
Постовите ги избришаа модераторите оти отидовме многу во офтопик, тоа немаше да се случи ако ти не реплицираше на мојот пост напишан пред 2 МЕСЕЦИ.
...
Aha,vie veke stanavte sampioni?Mozebi Dedo Mraz vi podari novi tabli i obraci vo partal salata.A za titula ako sakas mozeme da se kladime deka Strumica ke gi donese i dvete tituli ovde .Mislite deka go zedovte Avramovski i ste najdobri :pos2: :pos2: .VIe ne se nadvejte na titula.Nemoj da mislite deka ne pobedivte 2 pati i ste podobra ekipa od nas ne ste a nema ni da bidate toa da vi bide jasno.Да ви кажам уште сеа, не рачунајте на титула оваа година..
Да ви кажам уште сеа, не рачунајте на титула оваа година..
Предходните пет месеци вредеше 3.500 така да...Точно дека е и повеќе од солиден, ама во никој случај не вреди 2500 евра
Значи поздрав до сите во овој форум и фала за поддршките на пп. Иначе чисто за информации гледате колку време сум на форумот и не сум ного ного по пишење, ама едноставно ме провоцира радикал и остало скопско друштво шо мислат оти само у скопје се прават сендвичи и ако не е од скопје значи не го бива. Е па другари и другарки од цивилизацијата, ние тука од провинцијата ве суредуваме у сдрав мозок, ама вие појма немате и си продолжувате да се правате на паметни. Ама така е по убаво за нас бе, продолжи радикал да се однесуваш така како шо се однесуваш, никој неможе да ти го одземе тоа право, ама за твоја информација, на пп ми стигнаа преку 70 пораки за мој еден единствен заклучок за тебе, па братче чисто да ти кажам да не се мачеш ного да објаснуваш бе, сите знаат оти си нај паметен, оти најного разбираш у кошарка, оти нај ного праташ трансфери шпекулации па и предвидуваш со 100% точност, па и на сето тоа и си нај јак навивач од сите. Да се сложиме сите :helou: рака на срце ти си тој. Едноставно НАЈ! Само штета бе брат, не се сите Скопјани како тебе, има и простички шо те е..ват а ти не разбираш, ама ај јас тука од провинцијата да ти кажам чисто да не се брукаш. Немој да мислиш ни случајно оти ако некој те поддрж и ти право УРА јас сум тој. Смири топката оти ке ти ја земат и ти прават контра у секунда. Поздрав и без да се наљутиш, тава е чисто другарски и нај искрено, ако некој не се слага со мене нека каже.