Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ne sakam poveke da postiram .Zosto se sto ke kazam mi se smeete,no nema veza ako znase kazi jas ne sakam poveke da pisuvam ovde,zosto megu vas sum samo predmet na ismejuvanje.
Кој се смее јас сум сериозен..работата е што Соколв останува..јас знам зошто и како..знае и Кон-ан, и Струмикс..знаат можеби и други ама никој не напиша дека си оди додека не бевме сигурни...а ти им честита на Работнички...јасно ли ти е сега...

Dobro ostavi mi Hotmail po PP.Moze li ?Da ti kazam se sto znam.Zosto nemam namera poveke da postiram na SEZNAJKOVICITE.(dobor priznavam izbrzav so postot sto i go cestiav Darko za nov igrac i ostaj mi Hotmail po PP. ke ti kazam se sto znam,no gledam deka imas razbiranje a ne kako StruMiks i Kon-An sum bil snimam neznam sto neznam kako :pos2: :pos2: Smesni se)

C.c.c. tie Kavadarcani ej.Sto e be ?Ako Riste e od Kavadarci i znaci deka i jas sum Kavadarcanec?A site niz cela Makedonija sto stavaat sliki od Pandev Strumicani se ?Oh bre boze .

Prasav koj e motivot sto si go stavil Riste Stefanov da ne imas nekoja kavadarecka zicka slucajno a ne deka si kavadarcanec

Mozes da me prasas po PP neli ?Ama nema veza ke ti odgovoram Motivot e sto mi se aresa kako igra i go sakam Reprezentativec e i go sakam kako Igrac.Ako imas oste nesto prasaj me po PP.Ama nema veza,mozes i ovde LoL:tapp: :tapp:

Пак ќе кажам...незнам по кој пат Соколов не си оди, а Хаџивасилев во Струмица нема да игра....
Инаку Соколов солиден играч, а ако се земе обзир колку години има мислам дека е О.К. барем за Мак. лигата...
Нам ни се потрбни резерви пред се за Богоев...

Точно дека е и повеќе од солиден, ама во никој случај не вреди 2500 евра

Dobro ostavi mi Hotmail po PP.Moze li ?Da ti kazam se sto znam.Zosto nemam namera poveke da postiram na SEZNAJKOVICITE.(dobor priznavam izbrzav so postot sto i go cestiav Darko za nov igrac i ostaj mi Hotmail po PP. ke ti kazam se sto znam,no gledam deka imas razbiranje a ne kako StruMiks i Kon-An sum bil snimam neznam sto neznam kako :pos2: :pos2: Smesni se)
De, de , ne mora da se ltas pravo, nikoj ne ti vika da ne postiras , ama malko istrcuvas pred site drugi, tava sakame da ti kazame. I nikoj ne ti se smee ... aman pisuvaj so sakas samo ne brzaj, ne tresi zeleni, i ne ubeduvaj nekogo tuka so znae i poveke od tebe za sostojbata u klubo... I NE SE KARAJ SO SEKOJ vtor tuka

Точно дека е и повеќе од солиден, ама во никој случај не вреди 2500 евра
Spored mene mislam deka e eden od retkite koj ako ne drugo trci kako lud po tereno i gine za sekoja topka a ne izigrava ZVEZDA ... a tava dali vrede 2500 ili 500 si znaat tie so go plakat.

Дарко Соколов останува во КК СТРУМИЦА, но со намалена плата

само едно ме загрижува, а тоа е односот повуци-потегни помеѓу играчите, разделување на две фракции кое може да донесе само зло за клубот

Значи поздрав до сите во овој форум и фала за поддршките на пп. Иначе чисто за информации гледате колку време сум на форумот и не сум ного ного по пишење, ама едноставно ме провоцира радикал и остало скопско друштво шо мислат оти само у скопје се прават сендвичи и ако не е од скопје значи не го бива. Е па другари и другарки од цивилизацијата, ние тука од провинцијата ве суредуваме у сдрав мозок, ама вие појма немате и си продолжувате да се правате на паметни. Ама така е по убаво за нас бе, продолжи радикал да се однесуваш така како шо се однесуваш, никој неможе да ти го одземе тоа право, ама за твоја информација, на пп ми стигнаа преку 70 пораки за мој еден единствен заклучок за тебе, па братче чисто да ти кажам да не се мачеш ного да објаснуваш бе, сите знаат оти си нај паметен, оти најного разбираш у кошарка, оти нај ного праташ трансфери шпекулации па и предвидуваш со 100% точност, па и на сето тоа и си нај јак навивач од сите. Да се сложиме сите :helou: рака на срце ти си тој. Едноставно НАЈ! Само штета бе брат, не се сите Скопјани како тебе, има и простички шо те е..ват а ти не разбираш, ама ај јас тука од провинцијата да ти кажам чисто да не се брукаш. Немој да мислиш ни случајно оти ако некој те поддрж и ти право УРА јас сум тој. Смири топката оти ке ти ја земат и ти прават контра у секунда. Поздрав и без да се наљутиш, тава е чисто другарски и нај искрено, ако некој не се слага со мене нека каже.

Значи поздрав до сите во овој форум и фала за поддршките на пп. Иначе чисто за информации гледате колку време сум на форумот и не сум ного ного по пишење, ама едноставно ме провоцира радикал и остало скопско друштво шо мислат оти само у скопје се прават сендвичи и ако не е од скопје значи не го бива. Е па другари и другарки од цивилизацијата, ние тука од провинцијата ве суредуваме у сдрав мозок, ама вие појма немате и си продолжувате да се правате на паметни. Ама така е по убаво за нас бе, продолжи радикал да се однесуваш така како шо се однесуваш, никој неможе да ти го одземе тоа право, ама за твоја информација, на пп ми стигнаа преку 70 пораки за мој еден единствен заклучок за тебе, па братче чисто да ти кажам да не се мачеш ного да објаснуваш бе, сите знаат оти си нај паметен, оти најного разбираш у кошарка, оти нај ного праташ трансфери шпекулации па и предвидуваш со 100% точност, па и на сето тоа и си нај јак навивач од сите. Да се сложиме сите :helou: рака на срце ти си тој. Едноставно НАЈ! Само штета бе брат, не се сите Скопјани како тебе, има и простички шо те е..ват а ти не разбираш, ама ај јас тука од провинцијата да ти кажам чисто да не се брукаш. Немој да мислиш ни случајно оти ако некој те поддрж и ти право УРА јас сум тој. Смири топката оти ке ти ја земат и ти прават контра у секунда. Поздрав и без да се наљутиш, тава е чисто другарски и нај искрено, ако некој не се слага со мене нека каже.

Те поддржувам.:smir:

Podrska za Arsene Wenger :toe:. i gi molam Navivacite na ostanatite klubovi edinstveno ako imaat tocni i potvrdeni informacii da postirat na ovaa tema (Fan Klub: Strumica). Za Spekulacii i za nivni megusebni kavgi (CPB vs. F.A), neka se raspravat na nivnite temi. Ovaa tema e za Fanovite na Strumica. I drugo ako tolku sakate da odrzuvate leikcii po kosarka i da se falite koj kolku i od koga prati kosarka, otvorete takva tema pa tamu ke piseme, pa samo zaradi vas temata ja zatvaraat sto pati do sega.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom