Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Преку ПП се организиравте 70 луѓе за да склопите едно вакво текстче за мене....Не знаев дека толку ми рипнала цената...Ви благодарам

Преку ПП се организиравте 70 луѓе за да склопите едно вакво текстче за мене....Не знаев дека толку ми рипнала цената...Ви благодарам

Рече ФАЛА ЗА ПОДРШКИТЕ ПРЕКУ ПП а не дека се договарале преку пп што да ти пишат.
Ама ти реков и претходно, многу си ограничен за да разбереш.

Рече ФАЛА ЗА ПОДРШКИТЕ ПРЕКУ ПП а не дека се договарале преку пп што да ти пишат.
А бе шо се објаснуваш. Кажи не фати и готово, НЕ ЗАБОРАВАЈ КОЈ Е НАЈ!

А ти бе мој таен обожавателу, човек што на 50 луѓе бараш мој МСН и мое име, ти што толку се пуваш јавно...ти најде да ми кажуваш за ограниченост...се виде колкава е ограниченоста твоја на Глобтротерс вчера, среќа те спасија модераторите ти ги избришаа постовите каде што се побиваш сам себе.

И која подршка бе, сте се организирале вие малограѓанштината пошто видовте неможете да ми се фатите на малото прсте, па пшонавте тајно да се организирате за да склопите еден текст што мислевте дека ке ме погоди, ме погоди во мадињата, зашто само тие ме заболеа од текстот

А ти бе мој таен обожавателу, човек што на 50 луѓе бараш мој МСН и мое име, ти што толку се пуваш јавно...ти најде да ми кажуваш за ограниченост...се виде колкава е ограниченоста твоја на Глобтротерс вчера, среќа те спасија модераторите ти ги избришаа постовите каде што се побиваш сам себе.

И која подршка бе, сте се организирале вие малограѓанштината пошто видовте неможете да ми се фатите на малото прсте, па пшонавте тајно да се организирате за да склопите еден текст што мислевте дека ке ме погоди, ме погоди во мадињата, зашто само тие ме заболеа од текстот

Постовите ги избришаа модераторите оти отидовме многу во офтопик, тоа немаше да се случи ако ти не реплицираше на мојот пост напишан пред 2 МЕСЕЦИ.

За твоето име и мснто, сакам да ги дознаам за да ти разјаснам некои работи, што сигурно уште не ти се јасни, ама бидејки ти си ЗНАЕШ СЕ...кој сум па јас да ти објаснувам на тебе.

Стига се глупираш, не ти личе на тие 20 и кусур години што ги имаш.

Брат ти викам не се нервирај, нај другарски ти го пишав тексто, извини ако те повреди ама нај искрен од срце беше. Извини пак. Да знаеш зад грб што ти мислат.

Дајте жити се пишете го текстот да видиме што текст било тоа...

Постовите ги избришаа модераторите оти отидовме многу во офтопик, тоа немаше да се случи ако ти не реплицираше на мојот пост напишан пред 2 МЕСЕЦИ.

...

Ај од се срце ве молам престанете со препукувања, оти мислам дека ако продолжите така ќе има затворање на темата повторно. Реков еднаш и пак ќе речам, темата е да пишеме во главно ние фановите на Струмица, и евентуално некој од страна ако има некој информации ама точни и потврдени, за сите клубови има отворено фан тема па таму нека си пиши секој фан на својот клуб, а не овде да се расправаме само. разберете го тоа веќе... Кавги и расправии преку ПП, МСН, преку што сакате, само не овде. :salut:

Да ви кажам уште сеа, не рачунајте на титула оваа година..

Да ви кажам уште сеа, не рачунајте на титула оваа година..
Aha,vie veke stanavte sampioni?Mozebi Dedo Mraz vi podari novi tabli i obraci vo partal salata.A za titula ako sakas mozeme da se kladime deka Strumica ke gi donese i dvete tituli ovde .Mislite deka go zedovte Avramovski i ste najdobri :pos2: :pos2: .VIe ne se nadvejte na titula.Nemoj da mislite deka ne pobedivte 2 pati i ste podobra ekipa od nas ne ste a nema ni da bidate toa da vi bide jasno.

Точно дека е и повеќе од солиден, ама во никој случај не вреди 2500 евра
Предходните пет месеци вредеше 3.500 така да...
Инаку никој не вреди колку што добива..ама некои луди глави ја напумпаа цената на играчите во Мак.баскетот..а дали има квалитет...?!Сами оценте.....

Цената на играчите ја дигна Фени се расфрлаа пари а другите тимови мораа да пратат затоа што се квалитетно што беше ке отидеше во Фени.Оваа година пазарот на кошаркари беше лицитација кој повеке ке даде.
А за Дарко 2500 се таман за неговите квалитети.А не заборавајте во Западна Европа обичен работник зема 2500 илјади евра.
Сепак кога ке размислам платите на играчите и не се многу лошо е што тие што инвестират немат никаков поврат треба да се направи некој закон за тие што спонзорират да имат некакви бенефиции.

Значи поздрав до сите во овој форум и фала за поддршките на пп. Иначе чисто за информации гледате колку време сум на форумот и не сум ного ного по пишење, ама едноставно ме провоцира радикал и остало скопско друштво шо мислат оти само у скопје се прават сендвичи и ако не е од скопје значи не го бива. Е па другари и другарки од цивилизацијата, ние тука од провинцијата ве суредуваме у сдрав мозок, ама вие појма немате и си продолжувате да се правате на паметни. Ама така е по убаво за нас бе, продолжи радикал да се однесуваш така како шо се однесуваш, никој неможе да ти го одземе тоа право, ама за твоја информација, на пп ми стигнаа преку 70 пораки за мој еден единствен заклучок за тебе, па братче чисто да ти кажам да не се мачеш ного да објаснуваш бе, сите знаат оти си нај паметен, оти најного разбираш у кошарка, оти нај ного праташ трансфери шпекулации па и предвидуваш со 100% точност, па и на сето тоа и си нај јак навивач од сите. Да се сложиме сите :helou: рака на срце ти си тој. Едноставно НАЈ! Само штета бе брат, не се сите Скопјани како тебе, има и простички шо те е..ват а ти не разбираш, ама ај јас тука од провинцијата да ти кажам чисто да не се брукаш. Немој да мислиш ни случајно оти ако некој те поддрж и ти право УРА јас сум тој. Смири топката оти ке ти ја земат и ти прават контра у секунда. Поздрав и без да се наљутиш, тава е чисто другарски и нај искрено, ако некој не се слага со мене нека каже.

hahahahaha SMESNI STE.... RADIKALOT e MASTER za vas site koj pratite kosarka 2 godini samo a mislite se znaete!!! SMESNI ste i ostaj te go Radikalot na mira, prajte si muabet za vasata strumica...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom