Фан Клуб: Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Nikolic
  • Време на започнување Време на започнување
Abe, Trajce nas e nezamenliv.:tv: 100% e rodnina so Hari Hadziristeski. Samo taka moze non-stop da igra u reprezentacijata.

слушнав дека Бускез и Алонсо ке биле прва постава , а Иниеста ке бил замена...ако е така ја ебавме работата...

--- надополнето ---

ке газиме се на светското со ваква игра :D

--- надополнето ---

абе играше Иниеста првото полувреме??

слушнав дека Бускез и Алонсо ке биле прва постава , а Иниеста ке бил замена...ако е така ја ебавме работата...

--- надополнето ---

ке газиме се на светското со ваква игра :D

--- надополнето ---

абе играше Иниеста првото полувреме??

I asistencija napravi. Izleze vo 39 minuta. Vleze Pedro na negovo mesto.:smir:

--- надополнето ---

Pukna i petardata. Bravo Torres, bravo Pedro, bravo Spanija.

Barça style :tv:

Иниеста ЗВЕРОТИЊА :D....btw видовте зашто Чави е најдобриот плејмејкер на светот :D .. кој и друг да беше на негово место ке шутираше..

Аии голов на Силва е перверзии, Чави дефинитивно е најдобриот плејмејкер во Шпанија во последните 3-4 сезони, какви топки човече.. Тој мислам дека ќе биде клучниот фактор на шпанците во походон кон светската круна.

5 асистенции и 2 гола од играчите на Барса... Некако слаб учинок :O

5 асистенции и 2 гола од играчите на Барса... Некако слаб учинок :O

Не би стоел подобро постов во Фан клуб Барселона?

Фан клуб Шпанија е ова... не e Real vs Barca.... :nesvest:

Видео со нешто подобар квалитет...

Една слика, илјада зборови....

Пеери , зашо ја мислев дека Педро е мексиканец ? њтф

Головиве фантастични беа.Ниту еден даде на среќа,освен оној на Алонсо но сепак се одлучи да шутира ниско каде големи се шансите да зафати некого.Вториов гол убедливо најјак,Иниеста-Чави-Силва:cuc:.После долго време Фабрегас и Торес на терен.:vozbud:Ајде нека почне веќе светсково не се издржува ќе ги :drk:сите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom