Фан Клуб: Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Nikolic
  • Време на започнување Време на започнување
------------------Cassilias--------------------
------Ramos---Puyol--Pique----Capdevilla-
---------------Xabi Alonso-------------------
-------Xavi-----------------Iniesta-----------
-------------------Cesc-----------------------
----------Torres---------Villa----------------

Најдобриот состав според мене. Половината се каталонци :vozbud:

Силва место Фабрегас, Фабрегас ќе биде бекап за Чави/Иниеста. :)

Сакам да ги видам во прв состав Ињеста,Чави и Фабрегас како ке изиграат,според мене тоа се најдобрите тројца во средина на терен и многу ке биде тешко да им ја одземеш топката:toe:

Нема шанса да игра Фабрегас ќе видите дека ќе играат Чави и Чави Алонсо средина како организатори понапред Силва заедно со Иниеста а во напад Вилја и Торес.

Значи денеска го играме последниот контролен меч пред тргнувањето задутре за ЈАР.Вечерва во 22.00ч играме против Полска.Еве ви стрим,кај мене не верувам дека ќе ја даваат на ТВ.http://www.atdhe.net/20086/watch-spain-vs-poland

Ya tenemos confirmado el once de La Roja para este último test. No hay sorpresas. Del Bosque da descanso a Ramos y sale con Casillas; Arbeloa, Piqué, Puyol, Capdevila; Xabi Alonso, Xavi, Busquets; Silva, Iniesta y David Villa

Каква катастрофа од играч е Бускетс,само тој не се вклопува во тимот,по враќањето на Торес се надевам ќе испадне.Иниеста Силва зверови.:tv:

Koga igra Spanija gledame El-Klasiko, samo so igracite na Real i Barca igraat od edna strana.
Silva i Capdevilla pravat problem. Neka gi smeni.

Капдевиља аут-Арбелоа си оди таму а Рамос кај што му е местото.Бускетс надвор-Торес во игра и само Силва и Торес нема да бидат од Реал и Барса.Засега феноменална игра.

Уште Силва да дојде во Реал а Торес во Барса фали :tv:

Ова ќе бидат првите 11 на Дел Боске за првиве натпревари, само Рамос место Арбелоа. По се изглеа ќе игра Бускетс дури Торес не се врати целосно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom