Фан Клуб: Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Nikolic
  • Време на започнување Време на започнување
Не дека исто е,ама и со него и без него пак ќе ја разбиеме Швајцарскава одбрана.Ајде уште 1 час.:vozbud:

Confirmamos 11 inicial: Casillas, Sergio, Pique, Puyol, Capdevilla, Busquets, Iniesta, Alonso, Xavi, Silva y Villa.

Кој ќе го глеа Бускетс бе УПМ

Касиљас е капитен,мислам дека Чави заслужува да биде:toe:

Casillas – Sergio Ramos, Puyol, Pique, Capdevila – Busquets – Xavi, Xabi Alonso, David Silva – Torres, David Villa

Касиљас е капитен,мислам дека Чави заслужува да биде:toe:
Дете колку години имаш и колку време следиш фудбал?Капитен како се одредува.Му се дава лентата на најдобриот најстариот или го бира тренерот или претседателот.Касиљас има најмногу настапи во Шпанска репрезентација па затоа е капитен човече.:tapp:

Дете колку години имаш и колку време следиш фудбал?Капитен како се одредува.Му се дава лентата на најдобриот најстариот или го бира тренерот или претседателот.Касиљас има најмногу настапи во Шпанска репрезентација па затоа е капитен човече.:tapp:
ХАХАХХА Мене ли ке ме учиш за фудбал бе алоооооо,му ја давало на најстариот:tapp:!!Па и Маскерано во Аргенитна ни е најдобар нити па најстар па е капитен,во Португалија најстар да не е Роналдо :tapp: Највеќе заслужува да биде Чави,али со вакви како тебе неможеш да се разбереш бидејки мислат дека најстариот треба да биде:tapp:

ХАХАХХА Мене ли ке ме учиш за фудбал бе алоооооо,му ја давало на најстариот:tapp:!!Па и Маскерано во Аргенитна ни е најдобар нити па најстар па е капитен,во Португалија најстар да не е Роналдо :tapp: Највеќе заслужува да биде Чави,али со вакви како тебе неможеш да се разбереш бидејки мислат дека најстариот треба да биде:tapp:

Зашо заслужува да биде Чави пред Касиљас ?

Зашо заслужува да биде Чави пред Касиљас ?
Затоа што е лидер на екипата:toe:,иначе за највеќе настапи има Касиљас 103,па следува Чави со 85 !!Само он незнае да објасни бидејки вика треба да биде најстар и да биде најдобар,ја му дадов 2 примери Маскерано(капитен во Аргенитина) Ниту е најдобар нити па најстар а нити па има највеќе настапи

Абе ор глуп ор бот еден.Види ја што реков.Сега виде дека тој што има најмногу настапи е капитен и се прави наудрено.Ботче едно поима немаш.Ни да прочиташ не знаеш а камо ли да кажеш.Види ја последната моја реченица.

Абе ор глуп ор бот еден.Види ја што реков.Сега виде дека тој што има најмногу настапи е капитен и се прави наудрено.Ботче едно поима немаш.Ни да прочиташ не знаеш а камо ли да кажеш.Види ја последната моја реченица.
Абе бот еден,ти ли ке ме учиш за фудбал бе:tapp:,како прво ја реков дека треба да биде Чави капитен затоа што е лидер во екипата и заслужува да биде!!!А за тоа дека има Каиљас највеќе настапи ти пишав дека има и ја ти пишав дека и Маскерано не испочнува од тие 3 примери нити има највеќе настапи,ни е најстар,ни е најдобар :toe:!Сеа сфати што ми беше поентата ?
--- надополнето ---

Значи кој бот си ти Кире...ц ц ц ц ц

Дај бе до толку ли нема некој друг да игра на местово на Бускец :(
Па вие сте ботови бе,Маскерно највеќе настапи има ли во Аргентина? Ај кажи зошто он е капитен

--- надополнето

--- надополн

Кире мај брадр...така е до крај идеме брат:pos2:

Ајде, ајде за ова служи форум...првин ебење па после каење:pos2:

^Кога се знае кој е капитен што има да кажуваш Чави заслужувал да биде а Касиљас не.Некој со помалку настапи заслужил повеќе од оној со најмногу.Ти немаше логика поентата.

Добро прво полувреме, со 3 одлични шанси за гол. Со оглед дека швајцарците играа класичен бункер, ова за мене е и повеќе од одлично прво полувреме. Касиљас беше без работа, одбраната одлична, средниот ред добар, Чаби спречи се што можеше, Иниеста и Чави дадоа неколку добри топки кон офанзивниот дел, Силва трчаше насекаде, и тој имаше неколку добри пасеви, Бускец не ни го забележав исто ко со играч помалку да играме, Виља имаше една добра шанса на која мислам дека најдобро ќе беше да проигра отколку да оди со лоб.

Во врска со капитенската лента, мислам дека треба да ја носи некој играч од средниот ред, моторот на екипата, така да ја би за Чави или Чаби.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom