Фан Клуб: Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Nikolic
  • Време на започнување Време на започнување
Баш ги гледав сега на Алфа. Иниеста - Виља предобро играат заедно. Не видов грешен пас од Чави и Чаби. Силва сегде го имаше и дефинитивно заслужва да почни во првите 11. За Бускетс кажано е погоре. Не е лош колку шо го прајте, ама дека не е за прва постава не е. Е одбраната ич не ме бендиса. Касиљас имаше неколку испади и заедно со Пике кривци за првиот гол, а Рамос очајно ми делува во офанзива. За левиот бек нема шо да коментирам оти не го ни видов во кадар, ич не го играт.

Денеска во 18.00 ч Шпанија-Ј.Кореа пријателски натпревар.Според некои информации Валдес ќе бил стартер...

Денеска во 18.00 ч Шпанија-Ј.Кореа пријателски натпревар.Според некои информации Валдес ќе бил стартер...
Валдес и Реина по едно полувреме ќе бранат. (според некои најави)

Мешан состав се предвидува за денес, вака некако би требало да изгледа:

Реина

Рамос - Албиол - Марчена - Капдевиља

Чави Мартинез

Навас - Фабрегас - Иниеста - Мата

Љоренте

На Алфа ќе ја даваат Италија - Мексико, значи ќе мора Шпанија да ја гледаме на нетов. :(
Ако најде некој добар стрим, нека го пастира.

Неможев да глеам прво полувреме..може некој да ми го каже составот што играше прво?

На tve ја даваат. Составот е тој што го пиша djmanga. Нема некако течност во играта како што е случај кога чави и чаби се во игра, а и многу дефанзивно играт корејците. Имаше Фабрегас отворен шут кој заврши во пречката, Иниеста имаше добри пасови и Рамос игра добро по десната страна. Валдес сигурно ќе влези во второ, а се очекува и Торес да влези при крајот од мечот.

Aj се надевам дека ќе го видам Торес по подолго време,по влегувањето на Чаби,Чави и Виља веќе е друга играта.

--- надополнето ---

Бегај каков Чави Мартинез што го бараа во Реал,мизерен бил.

--- надополнето ---

А Алонсо изглеа во Шпанија е нешто подобар и од Реал,феноменална игра.

Џизс :) Навас

--- надополнето ---

Албиол асистент :)))))

Ништо не влезе Торес,на 2-3 мин до крај само Силва влезе.Ништо неможе да се каже,се гледа дека сите калкулираат на пријателскиве.

Се надевам дека ќе го видиме правото лице на Шпанија на Светсково.

Не значи ништо....минималната победа со Кореја....се надевам дека ќе се покажат во најдобро светло на СП !

Aj се надевам дека ќе го видам Торес по подолго време,по влегувањето на Чаби,Чави и Виља веќе е друга играта.

--- надополнето ---

Бегај каков Чави Мартинез што го бараа во Реал,мизерен бил.

--- надополнето ---

А Алонсо изглеа во Шпанија е нешто подобар и од Реал,феноменална игра.
e kako ne ke bide podobar koga do nego igraat motorite xavi i iniesta :)

^ А во Реал за жалење е,нема со кого да игра.:tapp:Но друго ми беше муабетот,премногу ќе беше тоа да го сфатиш.

Мило ми е кога гледам фанови на Барса заедно со фанови на Реал заедно навиваат :vozbud: изгледа на репрезентативен план имате исто мислење ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom