Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Стефано Губерти официјално премина во Сампдорија, со среќа нека му е!!!!

не знам бидејки знам се најавуваше дека ќе се врати на позајмица а италиански не разбирам многу многу :)

e stvarno glup poteg,taman guberti sozrea i izigra ubaa polusezona u sampdorija im ja nosese igrata i pak im go dadovmo toa necini, + mlad ce go rotirase so taddei,menez ali toa e ostavamo na ranieri...ima najava za uste eden spic deka ce se zema???

e stvarno glup poteg,taman guberti sozrea i izigra ubaa polusezona u sampdorija im ja nosese igrata i pak im go dadovmo toa necini, + mlad ce go rotirase so taddei,menez ali toa e ostavamo na ranieri...ima najava za uste eden spic deka ce se zema???

Шпиц дефинитивно нема да земат бидејќи планираат да го задржат Окака заедно со Тоти,Адриано и Вучиниќ... но овие планови можат да паднат во вода доколку не земат некои богаташи....

Рано е уште ... ова за со нови газди можи да трае со месеци....инаку најмногу ме изнервира информација шо ја прочитав дека бахреми сакаат да го земат во Рома...

Рано е уште ... ова за со нови газди можи да трае со месеци....инаку најмногу ме изнервира информација шо ја прочитав дека бахреми сакаат да го земат во Рома...

кажаа за две недели ќе има поконкретни информации околу продажабата, до сега само Ангелуќи има јавно изјавено дека сака да ја купи Рома другото се е шпекулации

јас официално сум многу тажен за продажбата на Губерти :( ајде глупости 3милиони ?! 25 години и НЕВЕРОЈАТЕН талент. јас сеуште тврдам дека за година 2 тој ке е во репрезентација ! ама ајде да не трубам сешак мое мислење , ама тажен сум.

јас официално сум многу тажен за продажбата на Губерти :( ајде глупости 3милиони ?! 25 години и НЕВЕРОЈАТЕН талент. јас сеуште тврдам дека за година 2 тој ке е во репрезентација ! ама ајде да не трубам сешак мое мислење , ама тажен сум.
kako da ne bides tazen be brat,glup poteg pisav e pred toa... mnogu e jak baska za eftini pare go donesovmo i take go pustamo a ovaja sezona ce blesne (se nadevam nema da ima problemi so povrede)

Во отсуство на Буфон, Де Роси ќе биде новиот капитен на Италија!!! нашата икона со своите 27 години веќе има 57 настапи за репрезентацијата!!!
браво за Де Роси ова е голема чест и одговорност!!!!

во врска со бехрами се ќе се знае околу 20 август и да честито за де роси:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom