Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
sto ce nie behrami ja neznam...+ tolku pare za nego???!!! FTV!!! Burdisso ako si go zememo toa ce bide extra a za negoviot potpis se bori i juvenrus :@ ..pozz romanisti ako ima nesto pisite i vo vrska so noviot gazda do kaj e rabotava???

sto ce nie behrami ja neznam...+ tolku pare za nego???!!! FTV!!! Burdisso ako si go zememo toa ce bide extra a za negoviot potpis se bori i juvenrus :@ ..pozz romanisti ako ima nesto pisite i vo vrska so noviot gazda do kaj e rabotava???
Работата за газдите уште стои во мирување, ништо поконкретно освен, неколку имиња што кружат, најзаинтересирано изгледаат Арапите, па ќе видиме.

Roma e blisku do potpis so Guilermo Burrdiso .. bratot na Nicolas Burrdiso ..

NONSENSE

Guilermo Burrdiso остана уште официално да дојде во Рим и да стави потпис.... епа то е то барем 1 Бурдисо ке имаме сигуно :)

Рома-Бордо 1:1 конечен рез
Бордо како да играше во лига на шампиони со сите првотимци а Рома во резервен состав
Лобонт Лориа Касети Антонес Сисињо Фату Бриги(капитен) Баросо Губерти Черчи и Окака
Примивме гол од според мене неважечки пенал а изедначи Бриги

Рома-Бордо 1:1 конечен рез
Бордо како да играше во лига на шампиони со сите првотимци а Рома во резервен состав
Лобонт Лориа Касети Антонес Сисињо Фату Бриги(капитен) Баросо Губерти Черчи и Окака
Примивме гол од според мене неважечки пенал а изедначи Бриги
Играа со сите првотимци оти таму набргу почнува првенството, па мора малку подобро да се уиграат, што и беше за очекување
еве ги головите

го гледав мечот и најдобри беа Губерти и Окака .... Окака имаше грешки ама атлета е детето со година до две делкање ке биде убиствен. а Губерти?! страшно секоја чест ни приближно не очекував , полн со самодоверба и сигурен во секој потег..... браво браво

а меѓу другото Рома испрати последна понуда од 7 милиони за Н.Бурдисо и сметам дека ке е крајно и да се стави потпис. па браката да се соединат :)

работите тргнуваат на подобро и тоа ме радува кога ќе почне сезоната мора да тргнеме со најсилен состав

Играа со сите првотимци оти таму набргу почнува првенството, па мора малку подобро да се уиграат, што и беше за очекување
еве ги головите
super izigra okaka mnogu napredue :) a i guberti i menez se mnogu solidni BRAVOO!!!

Рома - ПСЖ 1:1

Примивме голд во 96 еееејјј имаше продолжение 3 минути а ние примивме гол во 96 ! Има некој објаснување?
а и Тоти промаши пенал
а голот го даде Греко
Бордо го освои овој пријателски турнир со победата против Порто од 2:1

го гледаф мечот и покретенско нешто нема ! ама во секој случај ум за друг пат оти не е прв пат , Рома да го заврши мечот 5 минути порано и да прими некој гол во то време. Треба да се поработи на ова многу е важно , секогаш психолошки попушта Рома на крајот! истото се случи на неколку меча шо се покажаја клулни на крајот, со Калјари ако се секавате 2 гола после 90та ,,, многу е

го гледаф мечот и покретенско нешто нема ! ама во секој случај ум за друг пат оти не е прв пат , Рома да го заврши мечот 5 минути порано и да прими некој гол во то време. Треба да се поработи на ова многу е важно , секогаш психолошки попушта Рома на крајот! истото се случи на неколку меча шо се покажаја клулни на крајот, со Калјари ако се секавате 2 гола после 90та ,,, многу е

dve titule ni pobegnaja u 90' min. toa so kaljari bese najtuzno 2 gola u 90 min.. cesto primame golovi vo finisot na natprevarot treba toa da se popravi i ce bidemo BOMBAAA!!!! a ovoj drugiov burdiso so pozicija igra? i kaj igral do sega??? pozz..

мислам дека е централен одбранбен
2006 играл за EL Porvenir 3 изиграни утакмици 2 дадени гола
2008 River Plate нема ни една изиграна утакмица за нив
2009-2010 Rosario Central 44 изиграни утакмици 3 гола

следен меч против малага... се очекува да игра и адриано

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom