Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.918
- Поени од реакции
- 8.789
Стефано Губерти официјално премина во Сампдорија, со среќа нека му е!!!!
незнам, ако веќе го даваат нека го продадат!!!на позајмица или?
Шпиц дефинитивно нема да земат бидејќи планираат да го задржат Окака заедно со Тоти,Адриано и Вучиниќ... но овие планови можат да паднат во вода доколку не земат некои богаташи....e stvarno glup poteg,taman guberti sozrea i izigra ubaa polusezona u sampdorija im ja nosese igrata i pak im go dadovmo toa necini, + mlad ce go rotirase so taddei,menez ali toa e ostavamo na ranieri...ima najava za uste eden spic deka ce se zema???
кажаа за две недели ќе има поконкретни информации околу продажабата, до сега само Ангелуќи има јавно изјавено дека сака да ја купи Рома другото се е шпекулацииРано е уште ... ова за со нови газди можи да трае со месеци....инаку најмногу ме изнервира информација шо ја прочитав дека бахреми сакаат да го земат во Рома...
kako da ne bides tazen be brat,glup poteg pisav e pred toa... mnogu e jak baska za eftini pare go donesovmo i take go pustamo a ovaja sezona ce blesne (se nadevam nema da ima problemi so povrede)јас официално сум многу тажен за продажбата на Губерти ајде глупости 3милиони ?! 25 години и НЕВЕРОЈАТЕН талент. јас сеуште тврдам дека за година 2 тој ке е во репрезентација ! ама ајде да не трубам сешак мое мислење , ама тажен сум.