Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
напокон врвот е наш!
знам дека кога се под притисок и лидери се големи кењатори, затоа ве преколнувам да играте смирено и при себе како до сеа и покрај што после 2 ипол години го завземаме.

не ми се допадна завршницата, многу аматерски беше одиграно кога сите почуствуваа дека Интер е симнат по водството од 2-0... не треба да ги интересира тоа нека си гледаат работата на терен другпут!
Честитки Баже.:pipi:

FORZA ROMA!:salut:

Честито победа и прво место...:helou:

Наредно коло, Лацио - Рома. Градското дерби, Олимпико станува гладијаторска арена. :)

Честито 1-во место дечки,се надевам дека ќе останете таму до крај на сезона,чим ние не можеме. :wink:

Честито прво место, заслужено освоено.
Гледајќи го распоредот на Рома, тоа што за Интер беа вчера Фиорентина како најкритична средба до крај, за Рома е Лацио, ако се победи во тој меч тогаш се прави и огромен исчекор во битката за Скудетото.

Знаејќи го менталитетот кој владе во Рим, Лацио ке игра ко да се у финале за ЛШ, мржњата на фановите на овој тим е отидена до таму што минатата недела го прославија и голот на Мота против Болоња, дур нивниот тим играше против Наполи дома.
Евентуален позитивен резултат за Лацио и бегање од онаа зона за испаѓање, потоа гарант им ја пуштаат на Интер со оглед на фактот што огромен резил за нив ке е доколку Рома биде шампион на Италија.

:wink:

фала на честитките и симптатизерите на Рома..

туку мене поише ме плашат Самп во 35 и Парма во 36 коло него ли Лацио :toe:

Лацио сезонава и немаат цел, освен да обезбедат опстанок, така да тоа денес го сторија со победата врз директниот конкурент Болоња и ние башка услуга им напраивме со победа врз Аталанта.... сега они се 16-ти со +2 во однос на Болоња а +6 им бегаат на Бергамашите...

така да ако го имаат задржано тој шампионски дух овој меч според сите показатели мора да се добие под секој услов...

Честитки за првото место и се надевам дека до крајот ќе останете таму :smir:

И во најголемата темнина постои светлина. Единствено нешто што ќе ми биде утеха доколку Интер не дај боже го загуби Скудетото ќе ми биде ова:

Познатата италијанска актерка Сабрина Ферили изјави дека ќе игра стриптиз ако “волчицата“ успее да ја освои титулата.
Ваквата прослава нема да и биде прв пат затоа што во 2001-та кога Рома ја освои титулата ги награди фудбалерите со стриптиз на Rai Uno во шоуто кое тогаш го водеше.

5143989f75fd94ecd84490ede6c35155sabrinaferilli.jpg

d9ed4df4285168c7046cf94643ed117esabrinaferilli1.jpg

da04e18f7cc50a30803fac1f0abf49c8sabrinaferilli4.jpg

7a2402ae7b5c61f319474cdc4a76538dsabrinaferilli5.jpg

Честитки до фановите на Рома. Со трпелива игра стигнаа до врвот на табелата и сега им останува до крајот да одиграат без притисок и да го сочуваат првото место. Нема да биде лесно ама на маката се познаваат јунаците.:helou:

Честито прво место, заслужено освоено.
Гледајќи го распоредот на Рома, тоа што за Интер беа вчера Фиорентина како најкритична средба до крај, за Рома е Лацио, ако се победи во тој меч тогаш се прави и огромен исчекор во битката за Скудетото.

Знаејќи го менталитетот кој владе во Рим, Лацио ке игра ко да се у финале за ЛШ, мржњата на фановите на овој тим е отидена до таму што минатата недела го прославија и голот на Мота против Болоња, дур нивниот тим играше против Наполи дома.
Евентуален позитивен резултат за Лацио и бегање од онаа зона за испаѓање, потоа гарант им ја пуштаат на Интер со оглед на фактот што огромен резил за нив ке е доколку Рома биде шампион на Италија.

:wink:

Не го заборавај ЈУВЕ !!!!

Форца Бјанконери

фала на честитките и симптатизерите на Рома..

туку мене поише ме плашат Самп во 35 и Парма во 36 коло него ли Лацио :toe:

Лацио сезонава и немаат цел, освен да обезбедат опстанок, така да тоа денес го сторија со победата врз директниот конкурент Болоња и ние башка услуга им напраивме со победа врз Аталанта.... сега они се 16-ти со +2 во однос на Болоња а +6 им бегаат на Бергамашите...

така да ако го имаат задржано тој шампионски дух овој меч според сите показатели мора да се добие под секој услов...

како бе може да не те плаши Лацио, имам кажано не паметам во последните неколку години Рома два пати да го победила Лацио во една сезона:toe:

ај да уживаме сега во победата и првото место, а потоа ќе гo анализираме престојниот дуел со Лацио

моментално јас

Ае честита нека ни е победава и првата позиција и се надевам дека ќе ја зачуваме :vozbud:

Lazio - Roma 4/18/10
Udinese - Roma 4/21/10
Roma - Sampdoria 4/25/10
Parma - Roma 5/1/10
Roma - Cagliari 5/9/10
Chievo - Roma 5/16/10
pa mislam imate sansa da ja zacuvate:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom