Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Вучкоооо :vozbud::vozbud:

ми мирисна на петарда:pipi:

пс. дајте линк за да ја гледам, престана да ми работи телма

барај на atdhe.net
болоња го гази лацио:vozbud:
и дали титулата се враќа во рим касети!!!!! :)

имаме целосна контрола на мечот, се гледа дека Аталанта не се во состојба да ни скратат бодови, значи се зависи од нас, ако продолжиме да играме вака и во второ наша е победата:vozbud::vozbud:
ја видовте ли асистенцијата на Менез пред да падне голот на Касети кога некој од играчите на Аталанта играше со рака во својот шеснаесетник, таа асистенција беше ебење:vozbud::vozbud:

Форца Рома Але!!! Форца Рома Але!!! Форца Рома Але!!!

Заслужувате да освиоите титула сезонава! Ни интер ни милан...Само да не вмешаат прсти големиве па пак ништо:toe:

ГАЗИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!
Ни се насмевнува првото место.... :)

FORZA GIALLOROSSI!!!!:smir:

Тооооооооооо Рома!!!
првото место не чека lol
Forza ROma!!!:Рома:

e ova ne trebashe :S:S:S
2 : 1

Каков афторитет е Тоти...Рече дека не излегува и одма Раниери ја смена одлуката....

Секоја чест....Само овој може да ви донесе титула...:helou:

Fooooooorza Roma! :рома3::рома3:

Ај нека ни е честита победата, одлична игра. Вучинич во никој случај не смее да си оди.

Forza Roma! :рома3:

напокон врвот е наш!
знам дека кога се под притисок и лидери се големи кењатори, затоа ве преколнувам да играте смирено и при себе како до сеа и покрај што после 2 ипол години го завземаме.

не ми се допадна завршницата, многу аматерски беше одиграно кога сите почуствуваа дека Интер е симнат по водството од 2-0... не треба да ги интересира тоа нека си гледаат работата на терен другпут!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom