Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
благодарност до сите оние кои ни укажаа подршка, нормално и до навивачите на Интер кои беа објективни и честитаа во нашиот фан клуб:smir:

благодарност до сите оние кои ни укажаа подршка, нормално и до навивачите на Интер кои беа објективни и честитаа во нашиот фан клуб:smir:

И тоа се десило? Интераш да ти честита победа ...па уште 1 место... :uvo:
Рома оваа година со Раниери се препороди. Мило би ми било да му ја земе титулата на Мурињо од раце!

еве ја табелата
9h6ybb.png

другите не се важни :) ние сме сега Controllers of destiny.:vozbud::vozbud::vozbud:

Биди и ти дел од малкуте фанови што ке навиват за РОМА и стани навивач на екипа што има спортски дух. . . welcome!! :smir:
Фала на понуда, но јас сум фан на фудбалската игра, а од клубовите сум го одбрал Интернационале (име на клуб кое е прифатливо за секој фан на планетава), а најмногу го сакам поради малиот број на жабари во тимот, а понекогаш и ниеден жабар не игра за Интер.
Од италјанските клубови покрај Интер, ги сакам уште Рома, Сампдорија и Наполи.
А Јувентус и Милан ми се најмизерните екипи, за нив може да навиваат само жабари, овие две екипи се гордоста на жабарите, а никако на странец.
Ако шампионатот го освои Рома, воопшто нема да ми е криво, напротив.
но никако Милан или Јубентус.
П.С за болдираното, навистина Рома со ефтини играчи и тренер кој беше оспоруван од фановите на јубентус покажаа голем спортски дух, кој на почетокот од сезоната се наоѓаа на самото дно од табелата.
Многу успех до крајот на првенството и купот.

Inter-Juventus ............Lazio-Roma
Inter-Atalanta..............
Roma-Sampdoria
Lazio-Inter ..................Parma-Roma

Inter-Chievo.................. Roma-Cagliari
Siena-Inter ...................Chievo-Roma

Koj ke uspee da pobedi na ovie natprevari toj e sampion:smir:

Inter-Juventus ............Lazio-Roma
Inter-Atalanta..............
Roma-Sampdoria
Lazio-Inter ..................Parma-Roma

Inter-Chievo.................. Roma-Cagliari
Siena-Inter ...................Chievo-Roma

Koj ke uspee da pobedi na ovie natprevari toj e sampion:smir:
најтежок распоред имаат и рома и интер :)
нема опуштање до крај со лацио очекувам тадеи да се разбуди од зимски сон и тони да добие поголема мотивација :):рома::helou:

Честито дечки!! Ги каснавте за газе!! Хахаха!!:vozbud::vozbud:

Честито победа и честито прво место сега засега...а искомплексираните и напатените јувенташи кој само знаат да провоцираат и да се ситат нека седат во фан клуб ѓубрентус ионака немаат нешто паметно да напишат..

Честито победа и честито прво место сега засега...а искомплексираните и напатените јувенташи кој само знаат да провоцираат и да се ситат нека седат во фан клуб ѓубрентус ионака немаат нешто паметно да напишат..

незнам кој е комлексиран преку куров веке глупи интераши :kesa::kesa::tapp::tapp:

Кој би рекол дека Раниери има капацитет за вакво нешто, браво браво! Keep up the good work 'till the end! :wink:

колегиве од другиот клуб - плачковци на терен, плачковци тука...

Мerdazzura :tv:

Јас мислам дека искомплексираноста на навивачите на Јувентус придонесе Интер да загуби +14 бодови во однос на Рома. Да не бевме толку искомплексирани, приказната сигурно ќе беше поинаква.:tapp:

cestito pobeda zverovi
ke go krevate trofejot garant

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom