Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
pak istata prikazna e :toe::toe:
u gosti mnogu slabo igrame isto kako lani :zid::zid:

токми тоа го кажав и преѓе мора да се сменат некои работи почнувајки со СЕНСИ а не е до тренерот(сепак не игра тој на теренот:toe:) мора да се добие мотивација за игра тимски дух а моментално нема ништо од тоа

Ех ќе си чекаме подобри времиња иначе друго нема што да се очекува дека ќе напредуваме сезонава:nenene: тешко очајни сме .

јас кажав ако ги победиме Фиорентина ќе се надевам на некој позначаен успех оваа сезона ако не капут, мислам дека ова ќе биде вистински тест за Рома

јас кажав ако ги победиме Фиорентина ќе се надевам на некој позначаен успех оваа сезона ако не капут, мислам дека ова ќе биде вистински тест за Рома

moraat igracite da se stegnat i da se zaozbilat i da ja tepame fiorentina inace tesko vaa god ke ni bide:salut:

Најава за утрешниот натпревар
i3umf8jpg.png

Можни формации според Corriere dello Sport и La Gazzetta dello Sport
untitled-3.png

untitled-2.jpg

Останува да видиме каков карактер ќе покаже утре екипата, и дали воопшто ќе покаже, па според тоа и да ги базираме нашите очекувања. Но во колку и да е очајна состојба клубот запамтете едно секогаш FORZA ROMA!

i3umf8jpg.png

untitled-3.png

untitled-2.jpg

Останува да видиме каков карактер ќе покаже утре екипата, и дали воопшто ќе покаже, па според тоа и да ги базираме нашите очекувања. Но во колку и да е очајна состојба клубот запамтете едно секогаш FORZA ROMA!

ова доле формацијата со Менез е подобра, ама незнам шо к_р тој Тадеи го ставил??? многу ме нервира, а овој Бурдисо го ставил десен бек, а Мота на клупа??? цццц ќе пукнам од нервоза :(

лелелеле вечер нема да можам да ја гледам Рома...ццццц ќе се убијам :tapp::tapp::tapp:

i3umf8jpg.png

untitled-3.png

untitled-2.jpg

аууу вои перота кога ке го видам косава ми се крева ич не го сакам некако и сметам дека менез треба повеке да добива санса:salut:

abe burdiso bek:tapp::tapp::tapp::tapp: kaj e be mota aloooooooooo!!!!!! barem 4 pati e podobar od burdiso na pozicija bek cccccc:tapp: do koga vaka be da ne se znaelo tim da se sostavi:uvo:

Ништо не зборам пред натпреваров. Чекам да видам како ќе изиграат.
Forza Roma! :рома3:

Ништо не зборам пред натпреваров. Чекам да видам како ќе изиграат.
Forza Roma! :рома3:

нема што се кометира победа и ништо друго, у пм во можност сум да гледам само прво, по натпреварот очекувам кратко објаснување што се слувучало на теренот во второто полувреме, на некој од вас ајде поззз Форца Ромааааа!!!!:vozbud:

Јас се откажав од гледање на Рома, зошто лошо ми делува по здравјето.
Се додека не врзе барем 2-3 победи во серија, не планирам да ја гледам.

33та минута и веке е 2-0 за Рома :) Фиорентина се надиграни во секоја смисла ! !! ФОРЦА РОМА !

Тоти стрелец на 2та гола

Де Роси за 3-0 од 10 метри неодбранливо со глава по п о по

така и првото заврши , ваква доминација на Рома немам видено од многу одамна

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom