- Член од
- 4 март 2017
- Мислења
- 2.378
- Поени од реакции
- 7.158
Јас го видов низ Скопје некаде релативно скоро, срча е!Нека го вратат Петриќ сениор на десен бек, сигурно уште е животиња бабушот.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас го видов низ Скопје некаде релативно скоро, срча е!Нека го вратат Петриќ сениор на десен бек, сигурно уште е животиња бабушот.![]()
Богами каков кикс му е трансферот во Бенфика, не ме чуди за година дена да го видиме пак кај нас.Магијата на светиот црвено црн дрес и на публиката и атмосверата во Јане !!!
ЕДНАШ ЦРВЕНО-ЦРН,ЗАСЕКОГАШ ЦРВЕНО-ЦРН
Браво Тале , се најдобро и те чекаме пак кај нас

Зборуваше во некое интервју дека Гонзалес лично него го барал и затоа ја одбрал Бенфика. Но и покрај тоа мислам дека е му лош трансферот и дека тешко ќе може да се избори со Ѓорѓиќ кој е алфа и омега таму. Цело време лошо ги бира екипите во кои оди, со исклучок на Вардар.Богами каков кикс му е трансферот во Бенфика, не ме чуди за година дена да го видиме пак кај нас.
Јас мислев Ѓорѓиќ кој им е најдобар играч години наназад си отиде летово од Бенфика, па нашиов иде како негова замена. Вчера гледам играле прво коло со Спортинг во првенство и Ѓорѓиќ нормално прв стрелец со 8 гола, Тале компир.![]()
Ќе прошета битно.Па реално и вие да сте тренери на кој ќе му дадете предност помеѓу Тале и Ѓорѓиќ? Утка голема, освен што ќе игра на небитни натпревари и по пар минути дир одмара овој.

Млад е тале ајде ќе го биди, ако не ова сезона другата сигурноСпортинг во првенство и Ѓорѓиќ нормално прв стрелец со 8 гола, Тале компир.![]()

Се согласувам, мислам дека Мише може покрај Столе и те како да напредне, поготово во играта во одбрана, со Мечка ги убија шурите, ги затворија тотално…Сега кога ја изгледав снимката од натпреварот со Пелистер гледам колку добра партија изиграл Мишевски во одбрана, сосема коректен беше 60 минути и добро го затвори центрарот на одбраната, неколку пати Пелистерци мораа да шутираат под посивен напад од неизградени позиции, посебно се стегна последните 10 минути кога беше најпотребно, успеа дури и 2 гола да постигне од транзиција во многу важен момент за нас.
Како што сите добиваат критики кога ќе изиграат лошо така треба и да добијат пофалби ако ги поправат грешките и одираат добра партија, а Мише беше одличен за негов стандарт.
Од друга страна тоа ни кажува и колку е квалитетот на Мело и Хансер, кога Мишевски успеал да ти фати место во одбрана и Карапалевски во напад јасно е колку е саат, изгледа тотални промашувања ќе бидат двајцата.
Од друга страна тоа ни кажува и колку е квалитетот на Мело и Хансер, кога Мишевски успеал да ти фати место во одбрана и Карапалевски во напад јасно е колку е саат, изгледа тотални промашувања ќе бидат двајцата.

Колку за инфо -Пекабеско нов спонзор на РК Вардар.
Кој не јаде Пе-ка-беско тој е педер, ле але!Пекабеско нов спонзор на РК Вардар.