Фан клуб - РК Вардар

И по порталите пишува дека се прават напори за да го донесат Душебаев.
Копи-пејст од форумов и еден од друг. Мислам дека врска немаат трансфериве за кој се шпекулира, дур клубот не објави, не верувам на никој. Од крајност во крајност се оди со шпекулацииве од Портнер до трет голман у српска репрезентација.

Копи-пејст од форумов и еден од друг. Мислам дека врска немаат трансфериве за кој се шпекулира, дур клубот не објави, не верувам на никој. Од крајност во крајност се оди со шпекулацииве од Портнер до трет голман у српска репрезентација.
Побрзо шурите ќе имаат нова сала него Алекс кај нас

Побрзо шурите ќе имаат нова сала него Алекс кај нас
Побрзо Кире би го вратиле од пензија, одколку што шурите ќе имаат нова сала.
Автоматски споено мислење:

Не е копи пејст.
Михо ни ги слуша желбите.
Им дигаат цена Србендиве на своите играчи со пуштањето на шпекулации за трансфер кај нас. Моцарт спорт објавил, јаката муда Моцарт Спорт.
Јас да се прашувам не би земал никој од тие Воркапиќи и кур се тресе у ладна вода.

Последно уредено:
Воркапиќ и Бомаштар се потпишани, исто и Педро доаѓа во јануари, што ќе им дигаат цена божем имаат они нешто од тоа… Од тоа да ни треба очајно десен бек, до тоа дека Алекс е ИСПУКАНА пушка и играч што не ни треба кога дојдовме експерти ? Се повеќе и повеќе личите на шурите, па ако Алекс не ни чини тогаш кој? Можеби и бековска тројка од Гидсел Мем и Питлик нема да ви чини на вас познавачите…

Воркапиќ и Бомаштар се потпишани, исто и Педро доаѓа во јануари, што ќе им дигаат цена божем имаат они нешто од тоа… Од тоа да ни треба очајно десен бек, до тоа дека Алекс е ИСПУКАНА пушка и играч што не ни треба кога дојдовме експерти ? Се повеќе и повеќе личите на шурите, па ако Алекс не ни чини тогаш кој? Можеби и бековска тројка од Гидсел Мем и Питлик нема да ви чини на вас познавачите…
ДЕф во Алекс има уште ракомет, но да дојде кај нас едноставно НЕМА шанси

Јас не ги познавам тие ракометари, и за мене се мачка у вреќа,башка тој бразилецот после повреда колку што разбрав. Ама па кој сум јас, секако дека има луѓе у клубот кој повеќе знаат, и дај боже да не сум/е у право. Споредбава со шуриве не ти е на место, ко навреда му доаѓа.
Алекс да дојде би било џек-пот ама не ми е за верување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom