Фан клуб - РК Вардар

Дутра им еба мајката. Освен ако му ги менаџира минутите заради повреда, да го играше до крај, уште поубедливо ќе беше.

Дутра ги реши, тоа беше нашиот џокер за утакмицата.
Сами ја изгубија утакмицата, никогаш нњмаше да изгубиме да не направеа инцидент по кој се влезе во терен и нивните играчи се укакаа ко пички.
Ќе ти игра данец после таков инцидент, едвај чекаа да заврши утакмицата.
Јакиот тренер Шундо, ги тепаме со една постава, со двајца странци.
Манасков мајсторе, кој ќе кажеше, ги уби :D
Боре ги реши со одбранетиот пенал, им се тресеа рачињата после тоа.
Веле Маркоски ги реши во одбрана. Да сум на место на Стерјев се фрлам главеечки во Вардар, одам во Еурофарм пијам 150 апчиња, да ми ги изгорат сите органи.
На толку вложувања, ваков тим да те тепа лелеле.
Ги искинавме, ги убивме.
Ама не е готово, треба да тепаме прво во Автокоманда со Алкалоид, па ќе размислуваме за титула.

Дутра ги реши, тоа беше нашиот џокер за утакмицата.
Сами ја изгубија утакмицата, никогаш нњмаше да изгубиме да не направеа инцидент по кој се влезе во терен и нивните играчи се укакаа ко пички.
Ќе ти игра данец после таков инцидент, едвај чекаа да заврши утакмицата.
Јакиот тренер Шундо, ги тепаме со една постава, со двајца странци.
Манасков мајсторе, кој ќе кажеше, ги уби :D
Боре ги реши со одбранетиот пенал, им се тресеа рачињата после тоа.
Веле Маркоски ги реши во одбрана. Да сум на место на Стерјев се фрлам главеечки во Вардар, одам во Еурофарм пијам 150 апчиња, да ми ги изгорат сите органи.
На толку вложувања, ваков тим да те тепа лелеле.
Ги искинавме, ги убивме.
Ама не е готово, треба да тепаме прво во Автокоманда со Алкалоид, па ќе размислуваме за титула.
Не само да ги тепаат. Ако можат да ги потопат, да ги смират малце.

ПаркетО го исчистија со нив. Страшна работа ти е лузерски дух, џабе и пунење батерии во Маврово, џабе и спијање во Панорамика ден пред утакмица, сега најубаво на враќање на еден третман во Демир Хисар да ги пуштат, колективно со „фраерите“ на тегови и тетоважи. И во фудбал ќе им се деси истото. Многу курчење без поткрепа не е на арно!

Не е убаво вака цел накачен минималец на петарди го потрошиле.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Јакиот тренер Шундо, ги тепаме со една постава, со двајца странци
Не може да ти опишам колку се смеев на тајмаути, не знае англиски, Танкоски преведуваше. :pos: А се што кажуваше беше еден на еден играјте и стегнете во одбрана, нема лесни голови. :ROFLMAO:

Ѕвонко Шундоски, на стари години џибер станал, пуштил брада, помаранџеста, минимално полумодерно фризурче, 2 чисти нема од ракомет, 80 години е тренер, едноставно у блам бие братот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom