Фан клуб - РК Вардар

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.115
Да дое странец некој да го глеа ракометов, да се запраша дали е овој тој Вардар што освои 2 титули у ЛШ. :D
Каков очобол беше цела утакмица, секоја чест. И ние и тие акции на сила само. Господ знае како се одлепивме 3 разлика на полувреме. А, они многу лабаво влегоа во второ полувреме и затоа за брзо направивме 6 разлика. У ваква атмосфера лесно е да ја одржуваш разликата.
Ги згазивме затоа што се 0 од клуб ама со овој тенок ростер ова е премија.

Бутинот главен хулиган :D

Член од
19 август 2010
Мислења
4.096
Поени од реакции
10.131
Конечно го дочекавме Дутра, кога најмногу требаше. Недановски ја погоди бар ротацијата, го стави во второ и тука добивме најмногу. За разлика од прво, имавме и многу потечна игра и смислени акции. Томовски цар, Столе иако не реализаторски ама со лудине асистенции пак им ја зема душата, Деки бој класа. Искрено не очекував баш вакво газење, покажавме дека никој не смее да не отпишува во никаква ситуација. Голем чекор кон титулата, ама мора со памет во глава до крај.

Член од
17 август 2014
Мислења
3.749
Поени од реакции
6.150
Таман му "трна" на Еурофарм, шкембари почнаа да фрлаат со бакљи по неутрални навивачи од кој деца и постари :facepalm:
Зато карма ис а бич 7ка со кромид (да не беа битолскиве судии +13/14 лесно идеше оваа.
Томовски, Манасков и Тале искинаа.
Особено Томовски играч на натпреварот.
Кога се одлепија на +4/5, веќе влегоа во машината на Јане од која нема враќање назат.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.698
Поени од реакции
25.103
Да дое странец некој да го глеа ракометов, да се запраша дали е овој тој Вардар што освои 2 титули у ЛШ. :D
Каков очобол беше цела утакмица, секоја чест. И ние и тие акции на сила само. Господ знае како се одлепивме 3 разлика на полувреме. А, они многу лабаво влегоа во второ полувреме и затоа за брзо направивме 6 разлика. У ваква атмосфера лесно е да ја одржуваш разликата.

ne zaebavaj, ova si bese bas maska, tvrda utakmica. derbi e, na vakvi dueli nema da imas mnogu tecni akcii.

prekinot ni legna odlicno da se odmorat malku i posle gi nagazivme. vo vtoro se znaese ako im dademe gol od prviot napad i izbegame na +4 ke se izgubat pickicite.

se na se ocekuvav +5 deka ke tepame ama vaka na kraj steta sto ne vleze cepelinot za +8... kako i da e ideme i vo bitola po pobeda mada do togas ovie ke izdisat i ke izgubat i od alkaloid.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

У најквалитетните состави на Вардар и Металург на времето имаше дупло полош ракомет од ова, што ти е. :D

Тичичен дерби ракомет.

Бутин мастерклас, у второ им затвори све што им идеше од рака у прво, ги исцепија буквално.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.698
Поени од реакции
25.103
Конечно го дочекавме Дутра, кога најмногу требаше. Недановски ја погоди бар ротацијата, го стави во второ и тука добивме најмногу. За разлика од прво, имавме и многу потечна игра и смислени акции. Томовски цар, Столе иако не реализаторски ама со лудине асистенции пак им ја зема душата, Деки бој класа. Искрено не очекував баш вакво газење, покажавме дека никој не смее да не отпишува во никаква ситуација. Голем чекор кон титулата, ама мора со памет во глава до крај.
dutra vredi kolku cela nivna stranska postava :pos:

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.185
Поени од реакции
4.022
Клавајте наши битолски деца да судат еднаш, охх...(n)
Реално судиите коректно судеа. Една замерка е зошто му го поништија голот на Аларов. Секој ќе судеше гол, па исклучување (како и што беше првично отсудено). Ама небитно, Гоце даде гол после тоа и немаше никакво влијание на крајот.

Член од
11 ноември 2012
Мислења
1.406
Поени од реакции
4.265
За индикациите и несаканите дејства од резултатот од натпреварот консултирајте го вашиот лекар или фармацевт.

ДОМИНАЦИЈА!!!

Член од
12 мај 2014
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.775
Дутра им еба мајката. Освен ако му ги менаџира минутите заради повреда, да го играше до крај, уште поубедливо ќе беше.

Kajgana Shop

На врв Bottom