Не ме сфативте или јас не сум се изрaзил доволно јасно. Значи, не го пишав ова како провокација него чисто зато што ете како форум, каде што сметам дека некои од вас, заслужувате инфо во врска со вашиот клуб кој сум го добил јас.Друже, од она ти што го "знаеш"јас би рекол дека ништо не знаеш... Која црна вересија, која неисплатена плата, им се должи максимум на 3-4 играча и нешто ситно на Раул (доколку не е исплатен он)... Значи Кањелас, Македа, Кристопанс и мислам уште нешто на Кара му се должи... 2017 година имавме буџет околу 7-8 милиони (барем според тоа што го има изјавено Самс), не би рекол дека тоа е вересија или расфрлање со пари на кој се стигне... Да не заборавиме дека тогаш имаше неколку играчи што го одбија Самсоненко и не прифатија да дојдат, а им се нудеа бланко чекови како на сегашниот наш селектор...
2019 година на сред сезона играчите во соблекувална решаваат дека и во ситуација да не добијат денар до крај на сезоната ќе изиграат машки до крај а резултатот сите знаеме каков е... Пик Сегед, Барселона, Веспрем размонтирани.
Титулата не сме ја зеле на вересија во никој случај, многу поише на шампионски дух, на сплотеност, хемија и енергија на тимот и на името Вардар... Се слагам единствено со тебе за муабетот дека дел од тимовите од ЛШ не сакаат Вардар да игра, зошто свесни се дека ако се најде макар еден посериозен спонзор да му помогне на Михо, пак некој од овие простори ќе ги малтретира и нема да можат глава да кренат...
Нити јас сум ве анализирал, нити се тоа мои размислувања кој ги напишав, само ви пренесов што се зборувало во Келн. Инфото е од прва рака, дека клубовите се против вас и причините се воглавно тие што ви ги наведов.
Нити знам колку должите, ни на кој должите нити ме занима. Поздрав
јас би рекол дека ништо не знаеш... Која црна вересија, која неисплатена плата, им се должи максимум на 3-4 играча и нешто ситно на Раул (доколку не е исплатен он)... Значи Кањелас, Македа, Кристопанс и мислам уште нешто на Кара му се должи... 2017 година имавме буџет околу 7-8 милиони (барем според тоа што го има изјавено Самс), не би рекол дека тоа е вересија или расфрлање со пари на кој се стигне... Да не заборавиме дека тогаш имаше неколку играчи што го одбија Самсоненко и не прифатија да дојдат, а им се нудеа бланко чекови како на сегашниот наш селектор...