Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа беше пред да станеме блек лајф метерс, црнчугите газатДа си приспомнеме кој жали уште по Аљуш? @Saber Rider![]()
Море Њокас куро да ти го вади, цел живот се шлепаш на групата за муфте карти, еднаш платил и ќе го отечеш сега. Шанкуре пржинскоТоа беше пред да станеме блек лајф метерс, црнчугите газатПлус лани немаше публика, што за огромен процент ја крева атмосферата во тимот.
Ви тргнаа гага карти и нигде ве нема ебате анти Аљушите
Газење партијава, сите изиграа на ниво, а пред се црнчугиве. Газат и напад и одбрана. Њокасите се ептен бесни. На секој гол иста прослава, ќе биде смеење. Пајакот во квалитет е Гедбан двојка, ама ќе се пали публика на него. Кловнот Бозо, Ињаки Малумбрес. Со каква елегенција го даде голот само, три минути умирав од смеење.
За среќа одлучено е да се навива во ЛШ, така што ако зголемат капацитет, ќе бидеме тврд орев во лигава. Да не се повторувам, ама како фали среден бек како Кара, по, по, по...
Треба принцот од Кувајт да одврзе кесето...
Sestra mu sedese edno stolce do mene da znaete kogo da pcuete vrediВо најдобри времиња не сме ги тепале Мешков со 8 разлика
Го повлекувам секој лош збор за Кевин Њокас, каква партија човече.
Како му го закаче фушерски Али Сафар од гол на гол ко за крај![]()
Колку луд клуб сме не е возможно ова,ќе цркнат побогативе екипи од нас,имаат милионски буџети,фрлаат пари по некои ѕвезди,секое лето ни собираат играчи,градат тим по неколку години и на крај доаѓа Вардар со Њокас што имал неколку тренинга со екипата и поради сплет на околности му се укажала шанса да игра во ЛШ,тотално небитен и отпишан лик во ракометниот свет,на крај дава 8 гола и ја решава утакмицата.
Какви компекси им набивме на сите последниве години,доволно е само да ги читате коментарите по ракометниве страници и ќе ви стане јасно,трн во око сме на сите,неможат да не смислат.
Не бев некој оптимист на почеток ама се гледа уште сега дека ќе бидеме хит во ЛШ сезонава,се познава кај многу од играчите дека имаат голема желба да се покажат,посебно на домашен терен пред публика кога играат.
Само да се среди уште малку ситуацијава да може да се наполни салата,тогаш може да очекуваме многу чуда,зошто да не и некоја од големиве екипи пак да падне во Скопје.