Фан клуб - РК Вардар

Аууу јеботе каков ураган беше ова у прво полувреме. Само да продужат вака и во второ. Ебате изгледаме ко ракометен Детрот Пистонс од 80-ти, прави бед бојс. Види ги бе Њокасиве на 35 години какво движење имаат и спореди со нашиве таленти во најдобри денови:ROFLMAO:. Значи прво полувреме без мана. Клучни ќе бидат првите десет минути од второ. Никако не смееме да им дозволиме да спуштат под 4 и да им дадеме крила да се вратат.Мора да се обидеме да идеме и на повисока предност ако може или бар да одржуваме измеѓу пет и шест разлика. Одбраната да продолжи во исто темпо газиме!

Автоматски споено мислење:

:vozbud::vozbud::vozbud:
Не ми го отвара стримот ако имате некој друг пратете бар второ полувреме да се фати.

Не ми го отвара стримот ако имате некој друг пратете бар второ полувреме да се фати.
Избери надоле од листата, не е линкот директно од натпреварот.

Избери надоле од листата, не е линкот директно од натпреварот.
Знам,ја најдов подоле али ми пишува could not play video network error.Не знам што е работата.

Во најдобри времиња не сме ги тепале Мешков со 8 разлика :D
Го повлекувам секој лош збор за Кевин Њокас, каква партија човече.
Како му го закаче фушерски Али Сафар од гол на гол ко за крај :love:

Кога ќе го видиш Столе со насмевка на крајот, тоа е круна на една добро одиграна утакмица...Секоја чест за Кевин Њокас, без грешка 8/8 и тоа на 35 години...Алал ти вера човек..и брат му секако изигра супер...Талески не знае каде е во целата прича, 25 години, па кога ќе блеснеш човеку...еве не мора Кире Лазаров, го имаш еден одличен Кевин Њокас, мотивиран до небо, учи Талески...браво и за Томовски се гледа дека ја крева формата...Браво Вардаре...(y)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom