razbirashh
No puedo,tengo nobio.
- Член од
- 11 мај 2014
- Мислења
- 983
- Поени од реакции
- 2.202
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изгубиле утакмица? 10:56 минути ти требаат да го постигнеш првиот гол како актуелен европски шампион на домашен терен, и тоа од пенал? Ти тоа го викаш една утакмица? Јас тоа го викам срам за клубот, државата и општо за натпреварувањето. Може на секој да му се деси слаб ден, ама тие 30 минути не треба така да ги играат ни Камерун, а не па Вардар. Не може да утињаат толку зицери и пенали, и нашите голмани, поготово оној Гедбане, ништо да не одбранат.Е ок де, изгубија една утакмица (бајаги гол разлика и тоа за домашен терен, ама ај и тоа се случува). Таму подруго ќе биде. Би сакал со Веспрем да изиграат најдобро што можат.
Подобро ваков пораз сега, отколку покасно. Вака сите недостатоции испливаа на вода и ќе има на што да се работи. Не е срам за клубот да се изгуби ако ништо не оди од рака. Лани беа шампиони, а со овој состав и играчи во оваа форма и 1/8-финале би било голем успех.Изгубиле утакмица? 10:56 минути ти требаат да го постигнеш првиот гол како актуелен европски шампион на домашен терен, и тоа од пенал? Ти тоа го викаш една утакмица? Јас тоа го викам срам за клубот, државата и општо за натпреварувањето. Може на секој да му се деси слаб ден, ама тие 30 минути не треба така да ги играат ни Камерун, а не па Вардар. Не може да утињаат толку зицери и пенали, и нашите голмани, поготово оној Гедбане, ништо да не одбранат.
Како и да вртите, Кил 90% ќе бидат први у група, и тоа е тоа. Ако влеземе пак Ф4 со ваква игра, ќе ми биде исто како да освоиле![]()
Срам за државата се вакви сезонски вувузели ко тебе со меморија на кокошка...Изгубиле утакмица? 10:56 минути ти требаат да го постигнеш првиот гол како актуелен европски шампион на домашен терен, и тоа од пенал? Ти тоа го викаш една утакмица? Јас тоа го викам срам за клубот, државата и општо за натпреварувањето. Може на секој да му се деси слаб ден, ама тие 30 минути не треба така да ги играат ни Камерун, а не па Вардар. Не може да утињаат толку зицери и пенали, и нашите голмани, поготово оној Гедбане, ништо да не одбранат.
Како и да вртите, Кил 90% ќе бидат први у група, и тоа е тоа. Ако влеземе пак Ф4 со ваква игра, ќе ми биде исто како да освоиле![]()
Нит те навредив тебе, нит играчите. Толку е тешко да се каже дека е срамота тоа саботно издание за еден актуелен шампион?Срам за државата се вакви сезонски вувузели ко тебе со меморија на кокошка...
Подобро сега, него подоцна во сезоната. Одлична атмосфера во сала, Комити во повеќе од солидна бројка на трибини, единствено нешто што ми недостасуваше како обоичен гледач беше тапан. Мечот многу јасно ги покажа недостатоците на тимот, кои можеби против тимови како Мотор и Порто не дојдоа премногу до израз, но кога зборуваме за тимови од калибарот на Кил и тоа како играат значајна улога.
.![]()
Очајно издание е, и тоа сите го потврдуваат.Нит те навредив тебе, нит играчите. Толку е тешко да се каже дека е срамота тоа саботно издание за еден актуелен шампион?
Може пораз да се доживее, ама и не и онаков дебакл. Нека си ја средат играта, ако не можат, тоа е тоа. Ни четвртфинале нема да е лошо, со вакви околности.