Фан клуб - РК Вардар

Сеуште стојам на тоа дека со добра одбрана Кугис ќе е одличен голман, штета што годинава одбраната е најлоша во последниве години.

Секоја чест за публиката вака се сака клуб,на пораз од 10 разлика сите пеат и навиваат.
Нема предавање одиме напред.

ЕДЕН ЖИВОТ ЕДНА ЉУБОВ!!!

Бреј, три победи поебаа во еден пораз, сега имаат -3 гол разлика..

Одличен вејк-ап кол, вакви моменти се ептен потреби во регуларниот дел од сезоната, да не се зафркаваме, екипа како Вардар добро е од време на време да добие некаков реалити чек во натпреварите што не се до толку битни (нокаут фаза)
Вакви порази може само да го направат тимот посилен.

Монпеље со победа во Полска...уште еднаш се докажува дека групава ќе биде хаос, и дека онаа победа што ја имавме во прво коло во Франција е неверојатно неверојатно битна.

Следно коло е гостување во Маџарска, така да, тоа ќе биде интересно..

Интересен факт: Во последните 5 гостувања кај Веспрем имаме еден пораз (во СЕХА), една победа (во ЛШ), и три ремиња (две во СЕХА и едно во ЛШ)

Интересни мечеви не чекаат до крај на годинава, во рок од 31 ден ќе одиграт 5 меча во ЛШ, ќе бидат возможни киксови тука.

Како и да е... мечот со Веспрем ќе покаже дали научиле нешто од мечов.
Сигурен сум дека во Германија ќе одиграме подобар меч со Кил од ова...
Автоматски споено мислење:

П.С. Ок, можда нема да тепа Монпеље, ама поентата уште стои :D

На кого му е криво сега? На тој што не ја продал или на тој што не успеал да купи? :pos:
МИслам дека е win-win ситуација.:D
Mора некој работи да се расчистат Кил ниту е ниту ке биде Рајн Некар или Фленсбург.
Јиха го направи то шо требаше да победи го затвори најопасниот играч во моментов на Вардар Криштопанс а во ситуација кога нема опција ниту една за него при повреден Толедо ниту пак некој,Скубе влезе во оние жолти минути како шо знае само тој,Атман не е за коментар а и реално слон ке промашеа во прво не па гол сите до еден потфрлија.
Не ми е јасно само зошто се форсираше Калараш во напад кога е тотално неупотреблив и зашто го извади Гебдан беше за прв пат солиден годинава во првото полувреме

Од лично искуство - не :))
Ти си знаеш :D Вака и јас размислував у Келн на 7 негатива од Барса ама се случи пресвртот. Не е ваљда дека клуб се прати само кога победува?

Вака не немаат изгазено дома ни на времето Пецаковски кога уште важеше за талент со тогаш стварно младиот Николче Митревски.
Многу курч не е на арно, така и муабетот на Дибиров му се удри од глава ко паричките пред неколку години. И сега некои идиоти фрлија со упаљачи, таквите би ги затворил одма...
Убаво не треснаа од земја, секоја чест за швабите, ни вратија за сите порази и елиминации во прошлите сезони на германските екипи.

Некако се очекуваше поразот. Реков и претходно, Кил би освоил ЛШ оваа сезона според мене.

Ти си знаеш :D Вака и јас размислував у Келн на 7 негатива од Барса ама се случи пресвртот. Не е ваљда дека клуб се прати само кога победува?
Не сери, не реков дека не го пратев... Го пратев, ама пошто не успеав да најдам карта и испадна дека не најдов токму за најлошото издание - не ми беше криво :))

Не знам колку е точно инфово (ако воопшто е точно) пред натпревар (1-2) дена дошло до конфликт Дибиров со Столе, Шишкарев и тоа ептен голема била работата. Некој за ова?

Не знам колку е точно инфово (ако воопшто е точно) пред натпревар (1-2) дена дошло до конфликт Дибиров со Столе, Шишкарев и тоа ептен голема била работата. Некој за ова?

Дибиров и на сред утакмица беше многу нервозен. Ја фрли водата на паркет, направи лом. 5 души чистеа со крпите 2 минути.
Контакт немаа никаков Дибиров и Столе, а Столе неколку пати стануваше и делеше совети на играчите.

Можно е и да има нешто. Нека потврди некој друг.

Дибиров и на сред утакмица беше многу нервозен. Ја фрли водата на паркет, направи лом. 5 души чистеа со крпите 2 минути.
Контакт немаа никаков Дибиров и Столе, а Столе неколку пати стануваше и делеше совети на играчите.

Можно е и да има нешто. Нека потврди некој друг.
Зборот ми беше ден или два пред натпреваров со Кил..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom