- Член од
- 16 ноември 2013
- Мислења
- 8.643
- Поени од реакции
- 14.037
Сеуште стојам на тоа дека со добра одбрана Кугис ќе е одличен голман, штета што годинава одбраната е најлоша во последниве години.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На тој што не успеал да купиНа кого му е криво сега? На тој што не ја продал или на тој што не успеал да купи?![]()
МИслам дека е win-win ситуација.На кого му е криво сега? На тој што не ја продал или на тој што не успеал да купи?![]()
Од лично искуство - неНа тој што не успеал да купи![]()
Ти си знаешОд лично искуство - не)
Не сери, не реков дека не го пратев... Го пратев, ама пошто не успеав да најдам карта и испадна дека не најдов токму за најлошото издание - не ми беше кривоТи си знаешВака и јас размислував у Келн на 7 негатива од Барса ама се случи пресвртот. Не е ваљда дека клуб се прати само кога победува?
Не знам колку е точно инфово (ако воопшто е точно) пред натпревар (1-2) дена дошло до конфликт Дибиров со Столе, Шишкарев и тоа ептен голема била работата. Некој за ова?
Зборот ми беше ден или два пред натпреваров со Кил..Дибиров и на сред утакмица беше многу нервозен. Ја фрли водата на паркет, направи лом. 5 души чистеа со крпите 2 минути.
Контакт немаа никаков Дибиров и Столе, а Столе неколку пати стануваше и делеше совети на играчите.
Можно е и да има нешто. Нека потврди некој друг.