Фан клуб - РК Вардар

Во сала ерупција. Кој бил знае. Кожата на телото ми се тресеше од што беше добро. Атмосфера ваква нема ни на ниедна друга утакмица. На крај плачеа некои играчи (Милосављев, Столе...). Публиката остана во сала, значи цела публика, за да се поздрават со играчите.
Жал ми е што ќе падне Вардар на ниво на Струга и Охрид.
Толку ли нема никој заинтересиран да го купи клубот? :place:
Што се случи со газдата на Шахтјор?
Нели тој беше заинтересиран некое време?

• Ми се допаѓа
Reactions: MSE
Se sto treba kazavte, da dodadam deka denes se pozdraviv so Kristopans, deckoto kolkava raka ima da bev zensko ke sakav da mi prai fingering, a ako ima zenska e mnogu srekjna ocigledno sfe da mu ebam dzinovsko.
Колку ми е жал што не бев во сала, ова преку тв ти е исто како лижење на пичка преку прозорец.

Ne deka ne bese dobra atmosferata u tekot na cel mec, ama vo poslednite 10 minuti na teren da iskocese kombinacija od najdobrite rakometari na Psg i Barsa ke ja snajdese istoto kako i Seged. Se pogubija deckite, Bombac u eden navrat od cista pozicija sutna u reflektori, e do tolku bea izgubeni u svemirot.

Inace vaka i od kladilnicarski aspekt, a i od sportski, po mene neopravdano bea golemi favoriti Seged, za dvomecot zboram ne za denes poso denes izednaceni bea. Ok, imaat super sezona, dobar tim se, ama po mene ne se toj kvalitet da igraat f4, so Kalman dvometraskoto krilo i sporite Makeda i Kaneljas. Da ne gi urocam nasive pa da izgubat 20 razlika tamu, ama so edna noga se vo Keln, samo da odrabotat dobro vo Segedin, vo sto ne se somnevam.
Џони додека не каже дека сигурно се во Келн, никој жив не може да ги урочи, па ни ти.

Na utakmicava me ponese euforija na dva tri pati bev na rab na solzi ali se sobrav.Ali sega od koga se probrav doma i od koga vlegov na forumov kako da se soociv so realnosta.Ova sto se desi bese son na sekoj sportist na sekoj navivac, ako ima nekoj koj barem malku go saka sportot ke vloz i pak ke go digne Vardar. A do togas nas ni ostanuva da se prisetuvame na minatoto i da se borime za klubot

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Дали има вистина во тоа дека МТВ не сакале да ги откупат правата за ракометна ЛШ поради тоа што сметале дека не вреди да се фрлаат ептен пари за екипа која што нема да стигне до некој си ок резултати?

Дали има вистина во тоа дека МТВ не сакале да ги откупат правата за ракометна ЛШ поради тоа што сметале дека не вреди да се фрлаат ептен пари за екипа која што нема да стигне до некој си ок резултати?
Има вистина.

Ја има ли негде на интернет да се погледне уште еднаш оваа утакмица, знае ли некој кај да ја најдам ?

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

https://www.ehftv.com/int/video/hc-vardar-mol-pick-szeged/1521759

Еве ја, може да се архивира

После преспиена ноќ сеуште се силни импресиите и емоциите. Имало утакмици со голем набој и јака атмосфера во сала, ама ова вчера беше навистина посебно. Се почна со Некст тајм, браво на кој му текна да ги викне, ја наштелуваа момците атмосферата уште пред да почне утакмицата. Комити на топ левел, цела останата публика ги следеше 60 минути. Сегед како да ја потценија целата ситуација во која се најде Вардар, немаа претенциозни изјави пред мечот ама делуваа како да доаѓаат да фатат жртвено јагне, но влегоа во кафез на ранет лав и им се случи басна од Езоп која долго ќе ја паметат. Очекувам реприза на Ф4 од пред 2 години, Вардар, ПСЖ, Барса и Веспрем. И во крајниот пласман, се разбира :)

Последно уредено:
Капа доле за Кристопанс. Многу лајна сум јадел и многу сум го пцуел претходните сезони, мада и почетокот на оваа [emoji16]
fec8b9e4c77ec1929e45f46f3681cabc.jpg

Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom