Фан клуб - РК Вардар

Vo sterbik ima uste 2-3 odlicni sezoni. Ovaa godina formata mu ja tempiraa i mislam deka taka ke bide i vo idnina. Od nego moze da ocekuvame 15tina odlicni utakmici bas koga treba, od Dzambo ni trebaat 5-6 i na konj sme
Не баш, се почесто има проблеми со грбот, крупен човек е а годините си поминуваат, пршлените попуштаат. Ишијасот проблем прави кај луѓе со негова висина, се почесто го посетува докторот. Уште една сезона максимум и тоа само зошто му се допаѓа тука атмосферата, да беше во Барселона мислам дека веќе ќе беше пензиониран.
Со Омејер е подруго, тој е 20 кг сосе кревет, овој е Балканец :D

Мислам дека Штербик кажа дека следната му е последна сезона. Многу е убаво што таква легенда сака да ја заврши кариерата тука. Ако можат некако да го договорат да остане тренер на голманите би било фантастично.

Не баш, се почесто има проблеми со грбот, крупен човек е а годините си поминуваат, пршлените попуштаат. Ишијасот проблем прави кај луѓе со негова висина, се почесто го посетува докторот. Уште една сезона максимум и тоа само зошто му се допаѓа тука атмосферата, да беше во Барселона мислам дека веќе ќе беше пензиониран.
Со Омејер е подруго, тој е 20 кг сосе кревет, овој е Балканец :D

Balkanski inat, kaj si odi on pokraj stole i alen. :D Nisto barame novo dete togas.[DOUBLEPOST=1496968249][/DOUBLEPOST]
Мислам дека Штербик кажа дека следната му е последна сезона. Многу е убаво што таква легенда сака да ја заврши кариерата тука. Ако можат некако да го договорат да остане тренер на голманите би било фантастично.

Toa e toa sto ni treba pola od zvezdite vo timot treba da gi zadrzime nekako

Веспрем планираат еден или два тима да пријават за идната година? Колку играчи купија....

За трансфери сега има еден куп квалитетни млади играчи кои играат модерен ракомет кај скандинавците. Ама тоа што вреди ве ќе отиде. Тонесен оди во Веспрем, Сагоесен во ПСЖ а другите двајца отидоа во Германија.

Мене желба ми беше да го земат Харалд Ренкинд за десен бек место Душебаев ама отиде во РНЛ. Или Лазаров незнам како го испуштија да оди во Нант наместо ние да го земеме.

Ако не таму треба да се види кај Хрвативе нешто квалитетно да се извади, или да се искористи шпанската врска и да донесат од Шпанија нешто.

По мене треба да се ослободи Фереира и да се донесе некое пикериште од прва класа. И треба уште еден десен бек да се земе од типот на Душебаев или Циндриќ.

А за идната година кога ќе си оди Штербик мислам дека треба да се задржи праксата и да се донесе зрел голман од највисока класа без разлика на цената како што беше со претходниот случај.

Колку е убаво чувството кога размислуваме како европски шампиони. :cool::cool: Порано у оваа фаза од сезоната размислувавме кого да земеме следната сезона за да се пласираме на толку посакуваниот Ф4, а сеа размислуваме како да браниме титула и како да се појачуваме за да ги мочаме одново сите гиганти. Nice feel bro :cool:

Веспрем планираат еден или два тима да пријават за идната година? Колку играчи купија....

За трансфери сега има еден куп квалитетни млади играчи кои играат модерен ракомет кај скандинавците. Ама тоа што вреди ве ќе отиде. Тонесен оди во Веспрем, Сагоесен во ПСЖ а другите двајца отидоа во Германија.

Мене желба ми беше да го земат Харалд Ренкинд за десен бек место Душебаев ама отиде во РНЛ. Или Лазаров незнам како го испуштија да оди во Нант наместо ние да го земеме.

Ако не таму треба да се види кај Хрвативе нешто квалитетно да се извади, или да се искористи шпанската врска и да донесат од Шпанија нешто.

По мене треба да се ослободи Фереира и да се донесе некое пикериште од прва класа. И треба уште еден десен бек да се земе од типот на Душебаев или Циндриќ.

А за идната година кога ќе си оди Штербик мислам дека треба да се задржи праксата и да се донесе зрел голман од највисока класа без разлика на цената како што беше со претходниот случај.
Зашто од Фереира да се ослободат? Дечкото ни е еден од клучните играчи во одбрана. Сите не заќути со игрите што ги покажа. Од 3ца пикери што ги иаме најмногу покажа иако најмалку очекувавме од него.

Колку е убаво чувството кога размислуваме како европски шампиони. :cool::cool: Порано у оваа фаза од сезоната размислувавме кого да земеме следната сезона за да се пласираме на толку посакуваниот Ф4, а сеа размислуваме како да браниме титула и како да се појачуваме за да ги мочаме одново сите гиганти. Nice feel bro :cool:
Кој си бе ти?

Зашто од Фереира да се ослободат? Дечкото ни е еден од клучните играчи во одбрана. Сите не заќути со игрите што ги покажа. Од 3ца пикери што ги иаме најмногу покажа иако најмалку очекувавме од него.

Ни треба пикер што ќе напаѓа и ќе реализира. Ни треба Сораиндо од Барса.
Кога ќе размислам подобро, можда и Марсениќ треба си оди место Фереира. Многу повеќе од него очекував.

Во Сеха :D ако е околу 5 години порано :icon_mrgr:

Колку само сакам Бомбач да го донесат од Килце ...

Ептен ми е криво за Симиќ, отиде у скапан клуб у Бундеслига, а и таткому си бега од Вардар па може и тоа влијаело нешто,ќе биде голманиште момакот! А кога сме кај желбите, мојата желба од поодамна е Петар Ненадиќ.

Ненадиќ бил од секогаш и моја лична желба, но тешко дека Фуше би се осмелиле да го пуштат. Средни бекови има еден куп, меѓутоа претпоставувам дека клубот ќе размислува за засилување на таа позиција по крајот на следната сезона. Навистина штета што не искочи ништо од муабетите за Симиќ али јебига. Мелсунген е далеку од скапан клуб, се засилуваат доста опасно за следна сезона меѓу кои Рајхман од Киелце и Лемке од Магдебург. Лично желба за засилување на голманската позиција по пензионирањето на Арпад ми е Пешиќ од Мешков.

Јас мислам дека нема да земаат нови играчи летово освен уште еден голман. Како замена за Ангелов. Крилата остануваат исти, пикерите исто така, замена за Душебаев е Кристопанс, за Деревен замена Војводиќ и тоа е тоа. Другите бекови остануваат. Сега за очекување е да донесат нов голман или некој од Јуниор да префрлаат во првиот тим.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom