- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
Jас не ги разбирам античките што иделе на Металург со кое лице идат сега на мечеви на Вардар. Па која гнида од човек треба да си и кур да те боли за се за тоа да го направиш и така да се продадеш. Еве тргнувам од себе, нема никаква шанса јас макар и минимално да му дадам поддршка на Металург дури и од дома преку телевизор, а не па да им идам на меч у сала. Па уште и ти да кажуваш кој треба да игра, кој не и чие име да се скандира. Како не им е срам, ако не од друг, од самите себе, до вчера да плукаш по Вардар а сега да им идеш на меч во ЛШ. Уште кога беше Металург нешто налик на екипа, тврдев дека неговите навивачи се 90 % лоботомирани и тешки ретарди без свое јас ама еве сега се потврдува тоа. Да им се посерам во македонштината и антиката што ја носат со себе и во Деки и меки и пичке материне. Дај Минчо нека го врати Металург и нека го повлече цел овој отпад и од тимот и од трибини.
Затоа што ти си навивач на Вардар а некој е љубител на спортот. Јас никогаш не би отишол да ги гледам Јунајтед или Евертон ама би ги гледал Лејкерси и Бостон, без око да ми трепне. Сум гледал порано повеќе баскет, сега помалку, никогаш страствено не сум навивал и би отишол во сала да ги гледам и едните и другите. Иначе да, има такви кои што преку ноќ станаа навивачи на РК, нема муабет.

..
..

...
... 

на кој кафана му е судбина...а за диви нема да ургира оти Дупјачанец бил класа за него
на кој кафана му е судбина...а за диви нема да ургира оти Дупјачанец бил класа за него  Арно се откажа кој ги ебава  проблем било што е  преку фејзбук. Ај види јави им се п.с Кој ги шиша
 Арно се откажа кој ги ебава  проблем било што е  преку фејзбук. Ај види јави им се п.с Кој ги шиша  .
. што треба да слуша
што треба да слуша  ...да не научи човек два збора македонски одма си чул не си разбрал...
 ...да не научи човек два збора македонски одма си чул не си разбрал... изјавуваше да никад у Вардар да не се продавале за руски рубљи.
 изјавуваше да никад у Вардар да не се продавале за руски рубљи.