Фан клуб - РК Вардар

Победава нема да има никакво значење ако не се согледаат грешките и измените во тимов. Втората постава е вистинско дно, они ја симнаа самодовербата и го донесоа мечот до вакво ризично ниво.

Толку многу пари толку слаб тим. Сезонава немаат никакво оправдување... Да не се осудиле со повредите да се правдаат.

А со што да се правдаат? :D Тимот моментално е на ниво на тој од минатите две сезони. Ротацијата иста, пак има еден асален лев бек, пак има еден класа среден бек а резервата просек, на десен бек нема константност, на пикер исто, на крила исто ко претходно.

Статус кво ситуација. Испаѓа дека грешката е направена пред самиот почеток на сезоната со лошите засилувања кои можат да помогнат само по 15 минути на натпревар и служат за одмор на провитмиците. Дури беа сите здрави на почетокот, друга песна се пееше и Вардар доминираше комплетно, не можеш да речеш дека повредите не ја сјебаа работата.

Веќе делуваат ко да се откажуваат од сезонава и ко да им делува сеедно со кого ќе играат во нокаут фаза.

Тоа е, излегува на виделина недостаток на квалитетни играчи за ротација. Ептен лоша утакмица денес, одбраната нула, кај што не бранеше и Штербик, мизерии. Атмосферата во сала исто така нула, без Комити како во кино да е делува публиката.

Исто и јас мислам како што пиша некој погоре, како да се откажаа од сезонава. Со ваква лоша игра тешко дека може да се стигне до некој поволен резултат во Сегед. Како што оди работава, се си мислам дека Кил ќе им биди противник во првата нокаут фаза. Не се нешто посебно швабите, и тие сезонова како банда без команда се, но ако им се вратат Дисинџер и Вајнхолд од повредите, мали се шансите.

Да прашам што се дешава со комити?и уште нешто срамота да не се исполни сала од 5000 илјади публика.али затоа се сами криви,очекувам до година 50 евра сезонска,па да нема ни толку.Инаку за играта ја не мислам дека како што викате виде излегло на виделина дека ни фалат играчи.Ок тоа и одмана го знаевме,овде се работеше за чиста несеризоност у моменти кога треба да ги згазиш ти се заебаваш,требаше да го јадеме за памет.Инаку мора голман под хитно,инаку наебавме со овја двајца,боље столче да стаеаа него ли џамбо да брани.

Јане збира околу 8000 а салата денес беше солидно наполнета,и не знам зошто управата не ги намали цените на картите кога играме со неатрактивен противник и салата да биде на сите натпревари полна

Odbranata vi bese tezok kriminal,sramno za iljadnicite so gi lapaat.
Tocno e deka Kristianstad ne e slab tim,naprotiv dosta solidna ekipa se so nekolku ekstra kvalitetni igraci kako Jamali,Bjornsen pa i Osaliven,ama na onakov nacin da ti zakucaat 36 parcinja I TOA DOMA e sramota.
I navistina e golema rabota so tepavte,obicno koga primas 36 gola gubis.
Premnogu se forsirase toj brz ritam,za malku ke se platese skapa cena.
Morase RACNATA da e krenata,bas koga vodevte so 3,4 na sredina na vtoro,namesto toa bezglavo vo napad.Prelesno izgubeni topki,promaseni cisti ziceri.
Ovaj mec kako prijatelski da bese,a onaj so go igravte letoto kako da bese Champions League natprevar.Cuden mec,kako da nemase znacenje.
Cista sreka so tie posledni dva suta na Cindric i Siskarev od mrtov agol vlegoa,inace ako trgnese Kristianstad vo napad za NULA ke bea cirkusi.
So vakva odbrana podobro neka ne odat vo Segedin,ke gi ubie Pik Seged.

[quote=" ..So vakva odbrana podobro neka ne odat vo Segedin,ke gi ubie Pik Seged.[/quote]
мислиш ќе ја расипат гол разликата повеќе отколку службено да изгубат ??
..патем, ќе игра ли Канељас на 08.03 против Веспрем ?

Последно уредено:
мислиш ќе ја расипат гол разликата повеќе отколку службено да изгубат ??
..патем, ќе игра ли Канељас на 08.03 против Веспрем ?
Кој Кањељас бе, од наредна сезона него му стартува договорот со Вардар.

Кој Кањељас бе, од наредна сезона него му стартува договорот со Вардар.
ок, не знаев, а прочитав за Лацковиќ дека веднаш играл во германска лига, затоа си помислив...

ок, не знаев, а прочитав за Лацковиќ дека веднаш играл во германска лига, затоа си помислив...
нема поента да го носиш Кањелас сега само за во нашава лига или за во Сеха. Лацковиќ нека си трчкара во Бундес.

нема поента да го носиш Кањелас сега само за во нашава лига или за во Сеха. Лацковиќ нека си трчкара во Бундес.
јасно, но значи сега и двајцата се во Кил, се јадат :D ..
всушност и не, Лац игра само лига...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom