Фан клуб - РК Вардар

Еј од се и сешто да се правело партија и на што личи ова сега? Тие на стоење ги пуштија да седнат позади гол, зошто немаше никој. Срамота

:pos:
Сфаќам дека си нервозен и слично, ама овие играчи да ги нарекуваш полуаматери (едни од најталентираните у европа на нивни години) а да величиш просечни играчи како Марковиќ и Прибак е смешно.
Значи зборам за играчките карактеристики а не кој што и какво значење имал за Комитите.
Не дискутирам на темава, едино ако немаш карта.. да се испазариме.

Хахаха дел од публикава скандира Тимур Дибиров а дел им свират и враќаат со Дејан Манасков. :tvg:

Не не, не дел од публиката туку оние Комити кои отидоа контра навивачка група и се убација на трибина скандираа за Тимур (не додека играше, туку кога го извади Раул за да влезе Деки) и цела сала прво „уууу“ па после скандираа за Дејан. 100% не се согласувам зошто прават раздор во екипа али они си знаат. На крај краева најмногу треба да се коментира за оние кои отидоа против навивачката група а не за „античките“.

наредна утакмица со дрес манасков одам у сала.

кој има против слободно нека ми пријде :)
Во Скопје си? :)

п.с. Поволно продавам блок влезница за ЛШ :)
Ќе ја дадеш за 1000че? :)

Не не, не дел од публиката туку оние Комити кои отидоа контра навивачка група и се убација на трибина скандираа за Тимур (не додека играше, туку кога го извади Раул за да влезе Деки) и цела сала прво „уууу“ па после скандираа за Дејан. 100% не се согласувам зошто прават раздор во екипа али они си знаат. На крај краева најмногу треба да се коментира за оние кои отидоа против навивачката група а не за „античките“.

Во Скопје си? :)

Ќе ја дадеш за 1000че? :)
Не :)

Што се смешал Столе? Во сала нешто ваљда, пошто на фејсбук ништо нема објавено.

Што се смешал Столе? Во сала нешто ваљда, пошто на фејсбук ништо нема објавено.
Во сала се гушкаа со Декица кога заврши утакмицата а за време на текма не приметив реакција...

Од сопствени причини не можев да идам денес ни на ФК ни на РК. Приморан бев театарската претстава да ја гледам од дома. Мислам дај сите да бидеме реални. Ниту Циндриќ ниту Деки се полуаматери. Може не се како останатите во тимот но се млади играчи и ако го фатат вистионскиот пат ќе успеат, само да не го затераат кафанскиот пат. И јас сум голем противник за доаѓањето на Деки, ама ако сме реални далеку е од лош играч и радо би да останеше Марковиќ :icon_lol:

Столе премногу си ризикува со тоа што го брани Деки, нека не игра на таа карта дека се 3ца Македонци у тимот па да се бранат. Деки мрсулот нека не кажува кај ќе се смири со Комити. Комити не ги забораваат куровите покажани кон нив и коментарите од типот nikad za vardar hehe. Ако ништо друго едно јавно извинување па после надевај се од позитивна реакција кај Комити.

Ако ова е тој Европски Вардар што го градат, стоп и назад. Не го сакам овој Вардар, не ваков. Вештачки без дух, без никаква атмосфера. Не за џабе 2 пати дремка ме фати на сред утакмица. Да ти се мочам у европскиот клуб. И јас да сум богат ќе направам тим за фајнл-фор. Со пари се се купува. Ама не и навивачи. А, да не збориме за никаквите односи што ги имаат со новинарите, со тоа што немаат никаков маркетинг и продаваат најлоши позиции за карти.

пс. Пеџа мајмунеееееееееееее, пеџа мајмунеееее

Koga vleze Deki, Stole prv bese so mu dade aplauz od klupa.

Нормално дека на другарот аплауз ќе му даде.
Исто можеби и некои Комити треба да му се извинат на Деки за пцуење на девојка му или тоа не се важи?

Исто можеби и некои Комити треба да му се извинат на Деки за пцуење на девојка му или тоа не се важи?
Девојка му никогаш не била пцуена ти гарантирам 10000000%. Бил пцуен ама никогаш за девојка му. Впрочем на навивачи доликува и да опцуеш. Ама професионален играч да покаже кур кон трибина? Во нормални држави за тоа ќутек се јаде. Па и ушлето Наумче цело време е пцуен. И тоа баш за жена му. Па никогаш не гестикулирал кон Комити освен што ни ја пунел мрежата.
Светски играчи се пцујат секојдневно, па тоа не значи дека имаат право да покажуваат курови на трибина.

Девојка му никогаш не била пцуена ти гарантирам 10000000%. Бил пцуен ама никогаш за девојка му. Впрочем на навивачи доликува и да опцуеш. Ама професионален играч да покаже кур кон трибина? Во нормални држави за тоа ќутек се јаде. Па и ушлето Наумче цело време е пцуен. И тоа баш за жена му. Па никогаш не гестикулирал кон Комити освен што ни ја пунел мрежата.
Светски играчи се пцујат секојдневно, па тоа не значи дека имаат право да покажуваат курови на трибина.
Јас друго знам за тој муабет, али нема везе. Не треба да му се извинувате, а не треба ни он вас. Рече и самиот дека ќе се потруди да го засакаат Комити, оставете го да се докаже. Премногу врева се крева а Деки е екстра квалитетен играч. Не се навивачите тие што треба да кажуваат кој да игра а кој не, си има претпоставен на клупата и човек одговорен за трансфери што ги купува и продава играчите.

article-0-0F11010000000578-816_468x286.jpg

Како да ја пцуеме девојка му кога доаѓаше на наша трибина :toe:
А Столе не видов што направил, ама си зема за право, мисли се дружи со тој Ален Зекиров и плус со репутацијата што ја има, и мисли ќе спречи нешто, ама ако сварно почнал и да се заканува и да каже дека глави ќе сечел тогаш :popce:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom