Фан клуб - РК Вардар

Guys, си имате свои мислења и се' во ред тоа ама дека Деки не е донесен со "врски" тука, талент, не знам што... Барем мене не ми кажувајте :)

Koe црно алудирање на бан на Ставро, Кинг Б, Шабан Шаулиќ што ми збориш глупости не си ми јасен.
Ставро го спомнав како најбаниран човек на форумов а ваља после него сум (бев) јас. Небитно.

Пак ќе те прашам, кажи ми за што конкретно не сум бил баниран а сум бил многу пати.
Сестра ти да не работи таму. Ако работи ома идам..

За овој пост. За ваков сличен пост ја добив казнени. Ти не доби ништо. И после мене ми збориш за модератори ова она?

Е ајде де кажи што беше со диви проблемот? Експерт си посекако. Ако мислиш за преминувањето од Вардар во Металург добро да разберам ма да и неговото преминување не значеше голема опасност. И така Вардар талкаше тие сезони.
Ако мислиш на делот од кариерата во Пелистер кога лаеше како пес тоа ептен па му го опраштам Пелистер и Битола се институција за Металург башка што на копилево Металург и не му е матичен клуб туку апла се обидуваше да го натрти газот мислејќи дека маалско тимче вечно ќе му го задоволува аналниот отвор.
Го извреѓа, матер му еба али одговорите сам си ги даде.

Guys, си имате свои мислења и се' во ред тоа ама дека Деки не е донесен со "врски" тука, талент, не знам што... Барем мене не ми кажувајте :)
Фрос, по таа логика и Депај е земен со врски во Јунајтед :)

Фрос, по таа логика и Депај е земен со врски во Јунајтед :)
Да ама Депај нема нигде јадено гомциња за клубот :) И плус крилото/крилниот напаѓач во фудбалот е меѓу најбитните играчи, во ракометот бековите се највредна имовина. На нормална управа на која и е веќе дојдено до крило, ќе понуди плата колку што зема Дибиров на некое друго класа крило, барем леви крила имаш за извоз пошо деснаци вирее, за да дотера ум на Деки и на сегашните дечишта дека нема да толерира заебавања со името на Вардар. Мрзи си го ти Вардар колку сакаш ама не се прави џек на социјални мрежи. Земен е затоа што е ова Македонија, не се поштуваат некои принципи, цела држава се заснова на „еј абе ај син ми/ќерка ми/имам човек таму, ово оно“. :D
Втора работа што шета на нерви е што лиглево не се извини никаде, кажа една реченица и после како што гледате моли ракометари да го бранат пред Комити. Ако си муж да се спрдаш, ќе бидеш муж да издржиш и критики.
Трето е што „управава“ преговара со играч како што доставувачот на роба во локалната бакалница во Ботун преговара со газдата и не успеа да донесе поатрактивен играч, а можеа и блиску беа, само не е за на форум муабетов. Ама ова спаѓа под нормална управа, како што го пишав горе :D

Да ама Депај нема нигде јадено гомциња за клубот :) И плус крилото/крилниот напаѓач во фудбалот е меѓу најбитните играчи, во ракометот бековите се највредна имовина. На нормална управа на која и е веќе дојдено до крило, ќе понуди плата колку што зема Дибиров на некое друго класа крило, барем леви крила имаш за извоз пошо деснаци вирее, за да дотера ум на Деки и на сегашните дечишта дека нема да толерира заебавања со името на Вардар. Мрзи си го ти Вардар колку сакаш ама не се прави џек на социјални мрежи. Земен е затоа што е ова Македонија, не се поштуваат некои принципи, цела држава се заснова на „еј абе ај син ми/ќерка ми/имам човек таму, ово оно“. :D
Втора работа што шета на нерви е што лиглево не се извини никаде, кажа една реченица и после како што гледате моли ракометари да го бранат пред Комити. Ако си муж да се спрдаш, ќе бидеш муж да издржиш и критики.
Трето е што „управава“ преговара со играч како што доставувачот на роба во локалната бакалница во Ботун преговара со газдата и не успеа да донесе поатрактивен играч, а можеа и блиску беа, само не е за на форум муабетов. Ама ова спаѓа под нормална управа, како што го пишав горе :D

Па јас затоа реков, мрази го како личност ама не му ги оспорувајте квалитетите :) Он си кажа што има да каже, дека ќе се смири со Комити на паркет. Дали ќе биде така, останува да видиме.

Споредбата со Депај ја направив зошто да не беше ЛвГ на друго место ќе завршеше, исто најверојатно да не беше Пепи и Декица ќе беше во друга екипа :)

Па јас затоа реков, мрази го како личност ама не му ги оспорувајте квалитетите :) Он си кажа што има да каже, дека ќе се смири со Комити на паркет. Дали ќе биде така, останува да видиме.

Споредбата со Депај ја направив зошто да не беше ЛвГ на друго место ќе завршеше, исто најверојатно да не беше Пепи и Декица ќе беше во друга екипа :)
Он да даде гол Вардар ЛШ да осови, јас пак ќе го плукам. Еднаш копиле засекогаш копиле.
Побрзо ќе м урпсотев шамар да ми маванал, одколку тоа што го пишуваше и што го правеше, подмолно. Тој не е човек, чим нема карактер и не си стој на зборот, тој никогаш не може да биде човек. Има ли човек без лице, нема, затоа и овој не може да биде човек за мене, може само од гомно подоле да биде.
Све да му ебам.

Он да даде гол Вардар ЛШ да осови, јас пак ќе го плукам. Еднаш копиле засекогаш копиле.
Побрзо ќе м урпсотев шамар да ми маванал, одколку тоа што го пишуваше и што го правеше, подмолно. Тој не е човек, чим нема карактер и не си стој на зборот, тој никогаш не може да биде човек. Има ли човек без лице, нема, затоа и овој не може да биде човек за мене, може само од гомно подоле да биде.
Све да му ебам.

И како неговото однесување е неоправдано а твоето е оправдано?
Он не бил ваш играч и го серел ривалот.
Сега е играч на тимот за кој што навиваш и со негов гол ти носи ЛШ и ти пак го сереш?

Како си ти подобар од него? Како си ти позрел од него?

И како неговото однесување е неоправдано а твоето е оправдано?
Он не бил ваш играч и го серел ривалот.
Сега е играч на тимот за кој што навиваш и со негов гол ти носи ЛШ и ти пак го сереш?

Како си ти подобар од него? Како си ти позрел од него?
Ма не се замарам дали сум пдообар од него или не, јас не го сакам у дресот на Вардар копиелто и друго ништо не ме интересира.
А еве ти еден приемр ајде јас ќе ти ставам све на куп, приемр ќе те пцујам за сестра, и на крај ај ќе те почастам еден ручек и ти што само што сум те частел ручек ќе викаш дека сум добар човек?

Ма не се замарам дали сум пдообар од него или не, јас не го сакам у дресот на Вардар копиелто и друго ништо не ме интересира.
А еве ти еден приемр ајде јас ќе ти ставам све на куп, приемр ќе те пцујам за сестра, и на крај ај ќе те почастам еден ручек и ти што само што сум те частел ручек ќе викаш дека сум добар човек?

Брат, не ме сфаќаш. Јас разбирам зошто не го сакате, не разбирам зошто не му давате шанса да се извади. Тој (сега фиктивен) гол за ЛШ ќе биде вадење за се’ што направил. Излага дека ти си безгрешен човек бе брат и дека никогаш на никој со ништо не си му згрешил. Никој на никој не си му побарал прошка?
100% имаш правилни одлуки во живот? Со исти другари си од раѓање и никогаш никој не си навредил/не си се степал/не си му опцул мајка у нервоза?

Разбирам дека изел гомна, не го разбирам тоа „никогаш нема да му простам“. Никаде не реков дека треба со раширени раце да го пречекате. Треба да го измачите за да ја добие вашата поддршка, макар била минимална ама тоа „никогаш“, не можам да го сфатам.

Абе што толку сте запнале со таа одбрана, крилата најлесна работа имаат во одбрана, Дибиров дека па гази у одбрана па пак сите битни утакмици по 60 минути играше, тогаш како не не бушеа по таа страна само ? Да збориме реално, Манасков е многу млад, а веќе изигра неколку одлични сезони и тоа во најсилни натпреварувања (ЛШ и лани бундес-лига), а плус е и тоа што е македонец, а нели РФМ почнаа да форсираат у задње време помалку странски играчи и што ти ја знам.. Не гледам како Манасков е послаб од Добривоје, а разлика се 10 години, Деки може да стане играчина, Марковиќ не. Е сеа, тоа што е лигле, што има јадено гомна, е друг муабет, и ради тоа ќе си добие третман каков што заслужува(се надевам). И јас сакав Добривоје да остане, ама кога веќе квалитети споредувате, бидете бар малце реални.

Иначе, не знам кој прашуваше за Добривоје, со Фленсбург утна на крајот, и после тоа примивме гол, мада од тешка ситуација шутираше.. Едино можда погреши што избрза и отиде на шут..
У Комити нема место за реални, баниран си од трибина за вакво размислување. :D :D
И никад не сум рекол дека сум барал да ми бришат мислења. Или па сум терал. Што си халуцинирате вие двајца тоа е друг маубет. Реков слободно прашајте ќе ви кажат.Зашто не прашате не ми е јасно? Али пошто ви е интересно да си исмислувате тоа е друго.
У реду е, намали со плачење за избришано мислење у скроз небитна тема.

пс. Сите намалете со пишување паника ме фати на 70 нови мислења у темава. :D

Иначе, со Пеџа сме праеле милион пати муабет на темава за Деки. Он колку сака нека е добар и млад, едноставно почит од моја страна, а верувам и на сите Комити нема да добие. Ја 10 години жртвувам милион други работи во животот, сум се печел на сонце на дожд у сала не сум можел да дишам, обврски сум откажувал, од школо сум бегал, задњи пари на Вардар сум давал за некој куртон размазен да ми пишува Подобро во Пелистер отколку во Вардар, или hahahaha nikad vo vardar :D.
За такви нема почит.
И да, секогаш повеќе ќе се радувам на освоената титула со Металург на Кале, отколку постигнат гол на Деки у ЛШ финале. Не секогаш е до титулата. Убаво викаа Аеродромци... Не ми треба мене титула, за тебе верно јас да навивам.

Педерчето најмалце што сега можеше да направи, е да се извини до Комити, до сите фанови на Вардар, за све што кажал, да си каже дека згрешил, па тек после да објаснува како ќе се смири со нас на терен. Вака, сега за сега, почит во никој случај не заслужува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom