Фан клуб - РК Вардар

Поентата е да најдеш играчи што можат да играат напад и одбрана а не да ги мењаш секој напад и да губиш време за брз центар и да те бушат од брз центар.

Затоа како што кажав, поголема е веројатноста Манаскоф да научи да игра одбрана и да го имате едно од најдобрите крила во Свет, него на Марковиќ да му стаиш мотор у гз и да почне да трча побрзо од мене.

Убава е споредбата во фудбал зошто во фудбал ти требаат два вида на бекови, дефанзивен и офанзивен и зависно од утакмицата, дали сакаш да се браниш или да напаѓаш ги користиш понудените опции. Во ракомет нема само бранење или само напаѓање него ти треба two way играч.
По 100ти пат, не е во моментов таков ама шансите да стане се поголеми него Дибиров на 32 да заигра асална одбрана или Марковиќ недајбоже да истрча брза контра.

Па непотребен беше трансферот на Дејан, кога веќе го имаш во тим Маркович незнам зошто ти треба да носиш друга опција кога веќе имаш екстра замена..не дека Манасков нема квалитет али за резерва веќе имаше во тимот. Добривоје потпиша за некој тим?
Потпиша за Барса. Пошто Валур-Сигурдсон е тапа у одбрана па да се надополнуваат.

Како на пример у модерниов ракомет се гледа што е можно помалце да се мењаат играчи у одбрана-напад.
Ама океј, разбирам ти си ха-це фан па си against modern foot... овај handball
Да се гледа. Ако имаш играч кој знае да ти игра во двата правци. Среќа Манасков е таков играч. Пошто нели ти си тој фан еве ја не знам.

Така крило е освен голови нема некоја друга корисна работа од него.

Апла се лажете со статистика. Кур да пушат тие што ја вмешаа во секој спорт...ај за индивидуални да разберам ама ракометов...
Нема везе, работата е дека Манасков е екстра квалитетно крило, не за џабе е донесен во Вардар. Како мислиш тоа освен голови? Ете да речеме дека дефанзивата му е послаба страна, што секако има простор за напредок бидејќи е екстра млад, кажи ми ако дава по 10 гола на утакмица кој ќе му замери нешто?

Абе што толку сте запнале со таа одбрана, крилата најлесна работа имаат во одбрана, Дибиров дека па гази у одбрана па пак сите битни утакмици по 60 минути играше, тогаш како не не бушеа по таа страна само ? Да збориме реално, Манасков е многу млад, а веќе изигра неколку одлични сезони и тоа во најсилни натпреварувања (ЛШ и лани бундес-лига), а плус е и тоа што е македонец, а нели РФМ почнаа да форсираат у задње време помалку странски играчи и што ти ја знам.. Не гледам како Манасков е послаб од Добривоје, а разлика се 10 години, Деки може да стане играчина, Марковиќ не. Е сеа, тоа што е лигле, што има јадено гомна, е друг муабет, и ради тоа ќе си добие третман каков што заслужува(се надевам). И јас сакав Добривоје да остане, ама кога веќе квалитети споредувате, бидете бар малце реални.

Иначе, не знам кој прашуваше за Добривоје, со Фленсбург утна на крајот, и после тоа примивме гол, мада од тешка ситуација шутираше.. Едино можда погреши што избрза и отиде на шут..

И никад не сум рекол дека сум барал да ми бришат мислења. Или па сум терал. Што си халуцинирате вие двајца тоа е друг маубет. Реков слободно прашајте ќе ви кажат.Зашто не прашате не ми е јасно? Али пошто ви е интересно да си исмислувате тоа е друго.

Да се гледа. Ако имаш играч кој знае да ти игра во двата правци. Среќа Манасков е таков играч. Пошто нели ти си тој фан еве ја не знам.
Па шо, млад е Манасков има време, ќе се научи да игра одбрана. Не е квантна физика тоа.

Па шо, млад е Манасков има време, ќе се научи да игра одбрана. Не е квантна физика тоа.
Нема да научи одбрана, врска нема, стар е, не знам што бара во тимов. Од друга страна Марковиќ е во цутот на младоста, одбрана кине, по 15 гола дава на утакмица, по мене ова е огромна грешка на управата.

Да беше Манасков паметен како што кажа Фросе ќе си останеше во Германија, ќе имаше повеќе шанса да работи и игра, и можеби ќе станеше еден од најдобирте. Таму не трпат легачење и кафани ко тука. Ама пошто е мрза поубаво му е тука место ептен да се труди и да учи да иде по кафани поише и да пие. Сигурно со таква работна етика и ваква атмосфера ќе се научи.

Тоа е бе брат (ФорцаВардар). Он е лигле, ве напаѓал како навивачка група и заслужува да биде серен за тоа, да му удрите лош пречек, да се намачи за можеби да ја стекне вашата доверба ама да му се подсмеваш на квалитетите, не е во ред.

Смешно изгледа.

Епа како така мистериозно исчезнуваат мислењата?
Избришани се. Ама не се само моите избришани и не се пошо сум рекол ај ибриши ги. Ако сакам да избришам мислење сам ќе си го избришам нема потреба модератор да терам да праи таква работа. Ај сеа кажи ми ти зашо не доби бан за истото ја што добив веќе коа прашуваме?

Да беше Манасков паметен како што кажа Фросе ќе си останеше во Германија, ќе имаше повеќе шанса да работи и игра, и можеби ќе станеше еден од најдобирте. Таму не трпат легачење и кафани ко тука. Ама пошто е мрза поубаво му е тука место ептен да се труди и да учи да иде по кафани поише и да пие. Сигурно со таква работна етика и ваква атмосфера ќе се научи.
А и Џену, многу знае.
Она да беше паметна, ќе останеше да плива и да си собира медаљи. Ама не, она поубоо и било да биде модератор на Кајгана овде, па она нашла да збори за други. Абе ај.

А шо, нели има Вардар квалитетен стручен штаб, ќе го натренираат у одбрана и ќе си кине дечкото. Шо сеа им ги доведуваш у прашање способностите и на тренерите.

Нема везе, работата е дека Манасков е екстра квалитетно крило, не за џабе е донесен во Вардар. Како мислиш тоа освен голови? Ете да речеме дека дефанзивата му е послаба страна, што секако има простор за напредок бидејќи е екстра млад, кажи ми ако дава по 10 гола на утакмица кој ќе му замери нешто?
Не е екстра квалитетно, квалитетно да речеш ок е ама екстра го ставаш во магионичарите горе што ги кажав.

Сплет на околности играче ЛШ со Металург иначе негов калибар на 20 години кога почна во Металург да игра стандардно во другиве балкански земји каде што се игра ракомет со лопата ги ринеш.

Нема да дава 10 гола на утакмица не се секирај... ќе дава против боси екипи а против топ екипи ќе биде како Дибиров. Уствари полош ќе биде да се разбереме само што ќе го правдате дека не е прв избор и дека Вардар му ја уништил кариерата.

Избришани се. Ама не се само моите избришани и не се пошо сум рекол ај ибриши ги. Ако сакам да избришам мислење сам ќе си го избришам нема потреба модератор да терам да праи таква работа. Ај сеа кажи ми ти зашо не доби бан за истото ја што добив веќе коа прашуваме?
Па нормално дека и твоите ќе бидат избришани, взаемен компромис, тргни ги неговите пошто печат а и моите успат, отрстрани ги доказите дека сум се глупирал.
Знам дека и сам си бришеш мислења, не е ново тоа.

Кажи ми за што конкретно не сум добил бан? Пошто ја ако не сум доволно баниран не знам кој е. Т.е Ставро е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom