ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.920
- Поени од реакции
- 44.517
Стварно добра заебанција ќе биде да се истегам на меч на Вардар во дресот од Миравци. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стварно добра заебанција ќе биде да се истегам на меч на Вардар во дресот од Миравци.![]()
I ti ne si poaren lani se sitese i ti za Bregalnica-Vardar...Стелт: Ќе одам да го гледам мВардар!
- Еј од кај најде карти?
Стелт: Што ќе ми се карти за да ја гледам реката?
Ќе ми дојде нешто како Руски рулет. Ако пукне, здравје...друг патИли ќе ти ја сфатат шалата или не![]()
Отворете страна 358 и 359 у темана Металург и ќе ги видите таму кои беа
Посебен поздрав до најверниот фан и нашиот најмил, едниот и единствен Цитро, кој што го снема како кур (или повеќе како пичка) на TV1000 веќе со месеци.
Има таму и пар фаци што почнаа да дркаат на "вештачкиот" клуб. А не помина ни година дена од нивниот крах![]()
Ај кладба дека сега ќе почнат да се вадат со она ,,сакаме се што е македонско"?
Зошто да се вадат? Може навистина сакаат се’ што е македонско.
Како може некој што до пред шест месеци бил навивач на Металург и не го сакал Вардар, сега наеднаш да сака се што е македонско? Всушност може, ама очајно е.
Не не, каде јас реков дека ако некој го сакал Металург може да го сака Вардар и обратно?
Не ми ставај зборови во уста.
Реков дека на некој може да му биде мило без разлика дали победува Металург, Вардар, Пелистер, Кожуф, Прибилци или рандом клуб кој е македонски а се натпреварува во Европа.
Пеџа, ама ти последно време недочитуваш. А каде јас реков нешто за тие неутралните кои и тогаш ги поддржувале и Металург и Вардар? Јас се надоврзав на погорниот муабет за Цитро и таквите ако него. И постот беше за таквите кои сега ќе се вадат на излитената фраза.
Ај кладба дека сега ќе почнат да се вадат со она ,,сакаме се што е македонско"?