Фан клуб - РК Вардар

Стварно добра заебанција ќе биде да се истегам на меч на Вардар во дресот од Миравци. :icon_mrgr:

Отворете страна 358 и 359 у темана Металург и ќе ги видите таму кои беа :pipi:
Посебен поздрав до најверниот фан и нашиот најмил, едниот и единствен Цитро, кој што го снема како кур (или повеќе како пичка) на TV1000 веќе со месеци.

Има таму и пар фаци што почнаа да дркаат на "вештачкиот" клуб. А не помина ни година дена од нивниот крах :свиркам:

Абе пусто македонче,сеа ќе почнат ее све со пријатели се земени ,само 500 карти пуштиле и остало срање.Епа ако толку сте сакале што не сте извадиле сезонски,и сега ќе имавте карти.Или па членски за оние кој идат со комитите.Ама не поарно е вака,им дошло јајцето на гзот и сите им се криви.

Отворете страна 358 и 359 у темана Металург и ќе ги видите таму кои беа :pipi:
Посебен поздрав до најверниот фан и нашиот најмил, едниот и единствен Цитро, кој што го снема како кур (или повеќе како пичка) на TV1000 веќе со месеци.

Има таму и пар фаци што почнаа да дркаат на "вештачкиот" клуб. А не помина ни година дена од нивниот крах :свиркам:

Ај кладба дека сега ќе почнат да се вадат со она ,,сакаме се што е македонско"?

Башка поголем капацитет ќе има салата следна сезона па ваљда и полесно ќе се доаѓа до карта. Ете монтажните доле би требало да бидат за спонзори и полабаво да е за горните места.

Цената ваљда ќе остане иста ама ќе видиме :D

Зошто да се вадат? Може навистина сакаат се’ што е македонско.

Како може некој што до пред шест месеци бил навивач на Металург и не го сакал Вардар, сега наеднаш да сака се што е македонско? Всушност може, ама очајно е.

Како може некој што до пред шест месеци бил навивач на Металург и не го сакал Вардар, сега наеднаш да сака се што е македонско? Всушност може, ама очајно е.

Не не, каде јас реков дека ако некој го сакал Металург може да го сака Вардар и обратно?
Не ми ставај зборови во уста.
Реков дека на некој може да му биде мило без разлика дали победува Металург, Вардар, Пелистер, Кожуф, Прибилци или рандом клуб кој е македонски а се натпреварува во Европа.

Не може да ти биде мило ако победува сБрегалница мШтип!

Не не, каде јас реков дека ако некој го сакал Металург може да го сака Вардар и обратно?
Не ми ставај зборови во уста.
Реков дека на некој може да му биде мило без разлика дали победува Металург, Вардар, Пелистер, Кожуф, Прибилци или рандом клуб кој е македонски а се натпреварува во Европа.

Пеџа, ама ти последно време недочитуваш. А каде јас реков нешто за тие неутралните кои и тогаш ги поддржувале и Металург и Вардар? Јас се надоврзав на погорниот муабет за Цитро и таквите ако него. И постот беше за таквите кои сега ќе се вадат на излитената фраза.

Пеџа, ама ти последно време недочитуваш. А каде јас реков нешто за тие неутралните кои и тогаш ги поддржувале и Металург и Вардар? Јас се надоврзав на погорниот муабет за Цитро и таквите ако него. И постот беше за таквите кои сега ќе се вадат на излитената фраза.

Јас мислев збориш за рандом фиромјанин што го боли цеф, туку си прати нешто што е актуелно, како мене, на пример :D

Ај кладба дека сега ќе почнат да се вадат со она ,,сакаме се што е македонско"?

Не Пеџа у право е, Има некои што стварно подржуваат се што е Македонско без разлика. И ја не ги сфаќам нив али ок нивна желба. Мене интересни ми се оние што плукаа до пред шест месеца "вештачки" "Вардар Медведи" а сега поредовно го посетуваат овој фан клуб него ли на Металург.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom