Фан клуб - РК Вардар

Абе не заебавајте, па ако беше така сигурно реваншот немаше да се игра во 3 саат напладне.
Се знае кој одредува ден и час, домаќинот, кој му се пондени неколку дена.
Нема правдање за вакви идиотски потези. Ама што очекуваш од луѓе кој забегале во спортот по партиска линија. А баш требаше добро да бидат уиграни со сопартиците, ама некако слабо се координирани.

Значи иде вака - ти викаат четврток тие 3 термини, петок тие 2, сабота 3, недела 2... ти бираш ден, потоа они разговараат со сите заинтересирани канали кој кој имаат договор за пренос и зависно од тоа што ќе договорат тој термин иде. Фудбал/кошарка ти бираш и саат ама ракомет „за доброто на спортот“ (читај не сме популарни ко другите спортови) они одредуваат. Вака бар беше порано, ова го имам читано на хрватски сајт пред некоја година...

Ако е дозволено лични навреди на темата, а воедно и на форумот кажете со време, а не модератори да ставаат лајкови на истите постови.

@Acid

Ако е дозволено лични навреди на темата, а воедно и на форумот кажете со време, а не модератори да ставаат лајкови на истите постови.

@Acid

Уште не ти е јасно дека не си пожелен овде или во сала? Дај бе гледај си ја брегалница или металург или репрезентацијата или шкендија ама не ни досаѓај овде и не зафакај место у сала

@Acid
А како сакаш да бидеш пречекан откако ти самиот пред неколку месеци сереше против Комити, си аплаудирал на голови на Шкендија, и најавуваше дека сезонава "ќе сме виделе како ќе поминеме во Штип". Си пеел да се врати 63-та, сега бараш да не те вреѓаат на темава.
Персона нон грата :toe:

@Acid

Калимеро, провоцираш и сам си го бараш.

Истиот форумџија што кењаше против Комити оти не влегле со Хамбург пички биле го оставиле клубот на цедило, па потоа се куропецаше тука како земал пред нас карти за со Фленсбург, па дека никој не може да му забрани да оди во СЦБТ, за потоа за истите Комити да пише како прават најјака атмосфера, за после да пишува антиФК Вардар :facepalm: и после една година апстиненција од РК Вардар повторно се појавува и истата приказна дури и навреден се чувствува... :uzi:

@Acid
Ако е дозволено скандирање да се врати 63та во Скопје, а воедно и во Штип кажете со време, а не штипјани да поддржуваат секакви идиоти.

Истиот форумџија што кењаше против Комити оти не влегле со Хамбург пички биле го оставиле клубот на цедило, па потоа се куропецаше тука како земал пред нас карти за со Фленсбург, па дека никој не може да му забрани да оди во СЦБТ, за потоа за истите Комити да пише како прават најјака атмосфера, за после да пишува антиФК Вардар :facepalm: и после една година апстиненција од РК Вардар повторно се појавува и истата приказна дури и навреден се чувствува... :uzi:

Ти си нешто грешка. Ако мислиш за мене никогаш не сум напишал за Хамбург (мојот историјат на темава почна од Фленсбург), ниту сум се куропецал дека сум зел карти пред некој друг. И тоа за ФК Вардар е на почетокот од целата приказна.

П.С Во меѓувреме бев на повеќе натпревари на РК Вардар.

^ А бе ја уште пред некое време го кажав лекот за таквите ко тебе, што до лани со дрва и камења фрлаа по рускиот и странскиот Вардар, а го величевте патриотскиот ривал, ама не бил мој клубот пишаа, никој не ме прашува мене.
А бе ќе ги земам безбедносните камери од СЦБТ од утакмиците на ПЕдерлург, па тебе, Цитро и остали куртони кога ќе дојдете на билетара за да купите карти, само вака:
giphy.gif

Никогаш не сум пишувал, ниту сум бил за Металург, и ти си грешка со никовите.
Ниту сум фрлал со камења по РК Вардар.

Еве @Colt Willcox кисне на подфорумов, нека каже дали лажам.

Дај прво get your facts straights пред да постираш глупи гифчиња.

За нас постои само ВАРДАР тоа ФК, РК, КК, ЖРК, ПК, БК е само придавка. Touch one touch all

Не сваќам како може Фк да бара поместување на терминот, па слепциве од РК се домаќини, они треба да сменат термин, што не ја ставеа од 8, Велигден е да, меѓутоа секој ќе разбере, а и нака никој не иде пред 9 ипол 10 у црква, така да немлао никаков проблем да има да се играше утакмицата од 8.
И така не идеш, што замараш :D

И така не идеш, што замараш :D
Епа како да одам, коа не можам да стигнам. Ќе идам во Кратово.:D
А и поубаво ќе се самозапалам, одколку во иста сала заедно со античките да навивам.

Епа како да одам, коа не можам да стигнам. Ќе идам во Кратово.:D
А и поубаво ќе се самозапалам, одколку во иста сала заедно со античките да навивам.
Ја напуниле салата со Прилеп во саботата не збори така :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom